DJ Wanda a fost cerută în căsătorie pe plajă în Malibu

DJ Wanda a fost cerută în căsătorie pe plajă în Malibu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

DJ Wanda a fost cerută în căsătorie, săptămâna trecută, pe o plajă din Malibu de către iubitul ei, australianul Karl Katavich. Totul s-a întâmplat chiar pe 28 aprilie, ziua de naştere a vedetei, la mai puţin de un an de când cei doi formează un cuplu.

Vacanţa pe care DJ Wanda a petrecut-o în Los Angeles, cu prilejul zilei sale de naştere, s-a încheiat în cel mai frumos mod cu putinţă. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Karl, pe plaja din Malibu. Cei doi vor împlini în curând un an de relaţie. DJ Wanda a primit un superb inel cu rubin, pe care australianul Karl, cu care locuieşte în Londra, îl avea pregătit încă dinaintea vacanţei din Statele Unite ale Americii.

Inelul de logodnă din platină, cu diamante şi rubine preţioase, aparţine casei de bijuterii Boodles, una dintre cele mai prestigioase din Marea Britanie. Cu o istorie de peste 200 de ani, Boodles este casa de bijuterii ale cărei produse sunt purtate de celebrităţi de peste hotare. Victoria Beckham şi Reese Witherspoon sunt doar două din vedetele care au primit inele de logodnă de la această casă de bijuterii cu o tradiţie îndelungată.

Viitorul soţ al vedetei din România a luat decizia de a face marele pas la începutul lunii martie, a căutat multă vreme inelul de logodnă şi după ce l-a cumpărat l-a ţinut ascuns vreme de trei săptămâni. "Karl a pregătit acest moment de foarte mult timp. El a cumpărat inelul cu trei săptămâni înainte de plecarea noastră în Statele Unite. Nu a vrut să aducă inelul acasă, ca nu cumva să-l găsesc… Ştia că-mi plac rubinele şi diamantele. Iubesc semnificaţia lor. Sunt un simbol al pasiunii, al protecţiei şi prosperităţii", declară DJ Wanda.

Cererea în căsătorie a emoţionat-o profund pe Wanda, care nu a intuit deloc intenţia iubitului ei. "Am spus DA şi sunt cea mai fericită. S-a întâmplat pe malul Oceanului, la Malibu, imediat după ce am luat masa într-un restaurant. S-a aşezat în genunchi, a scos inelul, moment în care atât mie, cât şi lui ne-au dat lacrimile. A fost cel mai frumos moment trăit vreodată", adaugă DJ Wanda.

Dj Wanda şi Karl s-au cunoscut vara trecută prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, însă s-a mutat la Londra în urmă cu 17 ani şi a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcţiilor. Împreună locuiesc în capitala Marii Britanii, într-un cartier select, unde au case şi vedete cunoscute, printre care Richard Gere, Gwen Stefani şi Jamie Oliver.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1983 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2019 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.