Natalie Portman va fi zeiţa tunetului, în noul ”Thor”. Faza a patra Marvel, în pregătire

Natalie Portman va fi zeiţa tunetului, în noul ”Thor”. Faza a patra Marvel, în pregătire
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Noul film din seria "Thor", intitulat "Thor: Love and Thunder", o readuce în acțiune pe Jane Foster în cea de-a patra fază a Universului Cinematografic Marvel, dar într-o postură nouă: de Zeiță a Tunetului.

Potrivit variety.com, Natalie Portman a urcat în weekend pe scena pregătită de realizatorii lui "Thor 4", în cadrul evenimentului Comic Con din San Diego, cu ciocanul lui Thor în mână și a confirmat revenirea în franciză, alături de Chris Hemsworth și Tessa Thompson (noua conducătoare a Asgardului). "Am fost dintotdeauna invidioasă pe purtătorul acestui ciocan", a spus Portman.

Fanii benzilor desenate cunosc deja povestea transformării lui Jane Foster în Preaputernicul Thor. În firul narativ început în 2014, Thor rămâne fără puteri și renunță la titulatura sa. Foster arată că are calitățile necesare pentru a-i urma; ea ridică ciocanul Mjolnir și devine Zeița Tunetului.

Anunțul de la Comic Con a stârnit un val de entuziasm în mediul online, în special din partea fanelor, dar și comentarii amuzante precum: "Într-o zi trebuie să te așezi la casa ta și să te măriți cu Thor/ Dar mamă, eu sunt Thor!" sau "Natalie Portman: Urăsc acest rol și părăsesc MCU pentru totdeauna"/ Marvel: Dar poți fi chiar tu Thor!".

Lansarea lui "Thor: Love and Thunder" va avea loc pe 5 noiembrie 2021. Convenția de la San Diego le-a mai dezvăluit fanilor Marvel distribuția peliculei "The Eternals" (din care vor face parte Angelina Jolie și Richard Madden), cine va fi protagonistul lui Shang-Chi, primul film cu un supererou asiatic (este vorba despre actorul Simu Liu), dar și că Mahershala Ali va juca într-un nou film "Blade".

Sursa: cinemagia.ro

Citit 1228 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 15:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.