”Fast and Furious 9 - Hobbs and Shaw”, un film fără substanţă

”Fast and Furious 9 - Hobbs and Shaw”, un film fără substanţă

Debut bun, dar nu prea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Într-o lună săracă în premiere (în România, doar 11 producții se lansează în august), deci cu puțini contracandidați, spin-off "Furios și iute: Hobbs & Shaw" se situează - la debutul pe marile ecrane - pe primul loc în box office-ul nord-american. Este ultimul blockbuster al verii lui 2019, după cum notează publicația Cinemablend.

Cu a doua cea mai largă lansare din istoria francizei "Fast & Furious" ("Hobbs & Shaw" a fost prezent în weekendul premierei în 4.253 de cinematografe numai în SUA), "Hobbs & Shaw" a avut încasări de 60,8 milioane de dolari, la un buget de 200 milioane, conform Box Office Mojo. Pe de altă parte, încasările din afara Statelor Unite se ridică la peste 120 de milioane de dolari, conform Cinemablend.

"Fate of the Furious/Fast & Furious 8" se lansa cu încasări de 98 milioane de dolari în SUA. Cifrele de la debutul pe marile ecrane l-ar putea plasa pe "Hobbs & Shaw" pe locul 7 în topul încasărilor din franciza de nouă filme "Fast & Furious", conform boxofficemojo.com. Lipsa entuziasmului cu privire la acest spin-off s-ar putea datora, notează boxofficemojo.com, absenței distribuției originale din filmele "Fast & Furious".

Cu toate acestea, "Hobbs & Shaw" este bine cotat pe agregatorul de cronici RottenTomatoes, având un rating de popularitate de 90% (criticii de film, însă, i-au dat un scor de 66%). Spectatorii care votează pe CinemaScore îl clasează, de asemenea, foarte sus, notând filmul cu "A-" (numai "Fast Five și Fast & Furious 6" au primit nota maximă, "A").

În topul încasărilor acestui weekend (2-4 august), animația "The Lion King" a avut un box- office de 38,246 milioane de dolari, iar pe locul trei s-a situat "Once Upon a Time in Hollywood", cu încasări de 20,025 milioane de dolari.

În lupta pentru supremația la box office, "Hobbs & Shaw" s-ar putea menține în fruntea clasamentului, cel puțin până la lansarea horror-ului IT "Chapter 2" (6 septembrie), dacă nu va fi detronat de titluri precum "Scary Stories To Tell In The Dark" ori "The Angry Birds Movie 2".

Sursa: cinemagia.ro

Citit 2511 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2019 20:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro