Andreea Antonescu a anunţat că divorţează

Andreea Antonescu a anunţat că divorţează
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După ani de zvonuri, Andreea Antonescu confirmă faptul că divorţează de soţul ei, Traian Spak. Asta în timp ce colega ei de trupă, Andreea Bălan, face luna aceasta nuntă. După ce a anunţat oficial că s-a despărţit deja de soţul ei, Andreea Antonescu a lansat şi o nouă piesă, ”Iubirea pe acte”.

Andreea Antonescu şi Traian Spak au petrecut ultimii ani mai mult separat, el locuind în cea mai mare parte a timpului în Statele Unite ale Americii. Au apărut astfel zvonuri despre un iminent divorţ. Artista a lăsat să se înţeleagă acest lucru de multe ori, însă nu a confirmat niciodată decizia. În urmă cu câteva luni ei au luat decizia de a se despărţi, iar în curând vor şi divorţa.

“Nu mai suntem implicaţi într-o relaţie, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relaţie de prietenie şi… procedura birocratică! (…) Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcţii diferite, bănuiesc. Divorţul nu s-a pronunţat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupaţi pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în ţară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relaţie pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ţine în vreun fel legaţi unul de celalalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a declarat Andreea în revista Viva.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2011 şi au o fetiţă, Sienna.

După ce a reunit trupa Andre cu Andreea Bălan şi după ce a anunţat că divorţează de soţul ei, Andreea Antonescu a lansat „Iubirea pe acte”, o piesa ce beneficiază de un videoclip urban, filmat în Los Angeles. Artista ne surprinde cu un look fresh şi casual, în ton cu vibe-ul videoclipului.

Andreea Antonescu începe astfel o nouă perioadă a vieţii şi punctează acest moment cu lansarea unui single emoţionant şi sincer, inspirat din trăirile sale. Muzica şi textul piesei sunt realizate de Felix Dragoş Popescu, Treanţă Marcel Cristian, George Papagheorghe şi Anastasia Sandu. „Este o piesă de suflet, o piesă în care mă regăsesc şi care mă reprezintă, ca de altfel toate proiectele mele. Acest single exprimă ce am trăit eu în ultimele şase luni. Mi-am dorit să ofer publicului o parte din mine şi sper că cei care ascultă să simtă emoţie autentică”, declară artista.

În timp ce Andreea Antonescu a anunţat oficial că divorţează, colega de trupa a artistei, Andreea Bălan, tocmai s-a căsătorit civil, iar pe 15 septembrie va organiza nunta cu George Burcea, cel cu care are două fetite, Ella şi Clara Maria.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3438 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 15:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.