Ce face Sonia Argint Ionescu în carantină

Ce face Sonia Argint Ionescu în carantină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sonia Argint Ionescu este obligată să stea în izolare la domiciliu după ce i-a luat interviu, în emisiunea sa de la TVR 1, unui bărbat diagnosticat ulterior cu coronavirus. Iată ce face vedeta în carantină!

Sonia Argint Ionescu a ajuns într-o situaţie neplăcută. În urma cu câteva zile, i-a luat interviu, în emisiunea sa de la TVR 1, unui bărbat diagnosticat ulterior cu temutul coronavirus. Acum, este obligată să stea în carantină, acasă, alături de soţul ei. Imediat după ce a aflat că intrase în contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19, Sonia Argint Ionescu a anunţat DSP şi a rămas în izolare la domiciliu. Conform click.ro, vedeta a anunţat şi persoanele cu care a mai intrat în contact până la izolare. Din fericire, însă, nu are simptome specifice coronavirusului.

Momentan, medicii au hotărât că nu este cazul ca ea şi soţul ei să fie testaţi, însă Poliţia îi verifică zilnic să vadă dacă respectă termenii izolării la domiciliu.

Sonia Argint Ionescu spune că, în ciuda faptului că stă acasă, programul ei este unul destul de încărcat. "Am vorbit mult la telefon cu oamenii care voiau să ştie cum suntem, cu presa, cu autorităţile. Am scris şi am răspuns la sute de mesaje. Sunt impresionată de câte oferte de ajutor am primit. Am lucrat pentru site-ul meu, www.doer.ro, şi sunt foarte mândră că am câteva articole extrem de bine documentate pe subiectul sezonului, care au făcut şi o audienţă enormă.

Am spălat, am dereticat prin casă, am gătit în fiecare zi. Am făcut sport zilnic şi am febră musculară. Ba chiar am convins un antrenor de yoga să facă ore online live (iniţiativă care s-a bucurat de un succes fabulos), am citit, am văzut filme", a povestit vedeta.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3174 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 14:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.