Două târguri handmade la Galaţi

Două târguri handmade la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 26-28 martie vor avea loc, la Galaţi, două târguri handmade. Primul, va avea loc la spaţiul de joacă pentru copii „Lumea lui Ţopăilă” (Complex Flora - Ţiglina 3) şi este organizat de Mariana Vieru.

Târgul este o manifestare care are ca scop promovarea produselor handmade făcute de artişti din Galaţi, Bucureşti, Constanţa, Prahova şi Rm.Sărat.

Printre standurile artiştilor, gălăţenii vor găsi cercei şi mărgele lucrate din lut, lemn sau pastă fimo, accesorii din mătase şi tul, broşe fantezie, gentuţe, pahare, tablouri, dar şi aranjamente pentru masa de Paşte.

Organizatorii s-au gândit şi la cei care vor merge la târg împreună cu cei mici, pregătind multe surprize, printre care şi pictura pe faţă.

Intrarea va fi gratuită pentru vizitatori, iar cei mai norocoşi dintre aceştia vor putea câştiga la tombola organizată la sfârşitul expoziţiei.

Expoziţia se va deschide pe 26 martie, la ora 11 şi se va închide pe 28 martie, la ora 19.

Târg vintage

În aceeaşi perioadă, dar la Scena Cafe, va avea loc un alt târg handmade şi vintage, organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor şi de artistul Constance Vintilă.

Acest târg este la a cincea ediţie şi îi aşteaptă pe toţi gălăţenii care vor cadouri unicat pentru Florii şi Paşti.

Felicitări şi bijuterii handmade, bijuterii unicat, suveniruri speciale personalizate, obiecte vintage, cărţi vechi,  obiecte feng shui şi produse de relaxare, poeme cu autografe, sticluţe cu mesaje de iubire, dar şi multe alte surprize îi aşteaptă pe gălăţeni de pe 26 până pe 28 martie, începând între orele 11 şi 20.

Citit 1007 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.