Răzvan Fodor trece de la bucătărie la dragoste

Răzvan Fodor trece de la bucătărie la dragoste
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revenirea pe micul ecran a reality show-ului "Burlacul" de la Antena 1 este din ce în ce mai aproape. Dacă numele Burlacului rămâne încă un mister, identitatea prezentatorului a fost deja dezvăluită!

Varianta romanească a reality show-ului "Burlacul" se bucura, în urmă cu ani buni, de un succes formidabil. Iar fiecare ediție înregistra ratinguri record. S-a oprit însă, la un moment dat. Dar iată ca Antena 1 se pregăteste de relansare. Deja au început castingurile pentru un nou sezon "Burlacul". Conform Click.ro, printre bărbații care s-au prezentat până acum la casting s-ar număra frații Culiță și Iancu Sterp, dar și Jador. Acesta din urmă a devenit celebru după participarea la show-ul matrimonial "Puterea Dragostei" de la Kanal D. În ciuda zvonurilor, nu se știe încă cine va fi protagonistul emisiunii, bărbatul care speră să-și găsească marea iubire printre concurente. A fost însă dezvăluită identitatea prezentatorului. Este vorba despre Răzvan Fodor, cel care alături de Sorin Bontea a câștigat cel mai recent sezon "Asia Express".

"Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă. Ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlacul, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva. Că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească. Pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent. Iar dacă el va ține cont și va trage lozul norocos, înseamnă că mi-am făcut treaba", declară Răzvan Fodor.

Emisiunea "Burlacul" a mai fost prezentată în trecut de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău și Andreea Mantea. S-a bucurat de un mare success între anii 2010-2015, dar apoi a dispărut din grila Antena 1. Burlacii din trecut sunt: Cătălin Botezatu, Edward Popescu Strohlen, Vladimir Drăghia, Sergiu Barboni, Bogdan Vlădău și Andrei Andrei.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1992 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2020 01:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.