„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, rescris „de la zero”

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, rescris „de la zero”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La 15 ani după "Spider-Man 3", regizorul Sam Raimi urmează să se întoarcă în universul Marvel cu premiera lui "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". Regizorul favorit al fanilor a intrat ca o înlocuire de ultimă oră a regizorului Scott Derrickson, care a părăsit proiectul din cauza divergențelor de natură creativă cu studiourile Marvel.

Derrickson trebuia să facă echipă cu scenaristul său preferat, C. Robert Cargill, pentru sequelul ce îl are în centru pe Benedict Cumberbatch, dar se pare că ideile celor doi au fost dezaprobate după cooptarea lui Sam Raimi, iar scenaristul Michael Waldron (Loki) a trebuit să reia lucrurile "de la zero", scrie presa internațională.

"Cum puteam face oare un film în două luni?", declara Waldron, pentru Vanity Fair, despre cum l-a abordat Kevin Feige. "Dar a venit epidemia COVID. Și nu urma să filmăm nimic până în noiembrie. Așa că mi-am petrecut anul 2020 în ședințe pe Zoom cu Sam Raimi. Nu a fost prea rău..."

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness" și-a încheiat, acum, filmările și urmează să aflăm în martie 2022 ce anume au pregătit Raimi și Waldron pentru Vrăjitorului Suprem și pentru spectatori.

Citit 553 ori Ultima modificare Duminică, 20 Iunie 2021 02:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.