Lucruri la care oamenii nu ar renunţa pentru sex

Lucruri la care oamenii nu ar renunţa pentru sex
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dacă ar trebui să aleagă între o partidă de sex şi mici plăceri, precum cafeaua de dimineaţă sau mâncarea preferată, surprinzător de mulţi oameni ar opta pentru acestea din urmă.

Puşi să aleagă între o ceaşcă de cafea şi o partidă de sex la prima oră a dimineţii, oamenii ar opta pentru prima variantă fără să clipească, după cum reiese dintr-un sondaj realizat de grupul hotelier Le Méridien, care deţine hoteluri în SUA, China, India şi în Emiratele Arabe Unite. 53 la sută din oaspeţii care au completat chestionarul au spus că ar prefera să-şi înceapă ziua cu o cafea bună, mai mult decât cu o partidă de amor.

Somnul

O noapte de odihnă are toate şansele să câştige teren în faţa momentelor de intimitate cu partenerul. În cadrul unui sondaj realizat de "Better Sleep Council" şi citat de publicaţia Huffington Post, 12 la sută din oameni, bărbaţi şi femei deopotrivă, au declarat că ar fi dispuşi să renunţe la o partidă de amor pentru un somn bun. Pentru tinerii părinţi sau pentru oamenii care suferă de insomnie, alegerea pare justificată.

Mâncarea

Ce ai alege: o partidă de sex sau un tort de ciocolată? 32 la sută din oamenii care au răspuns la această întrebare ar alege desertul. Sondajul, efectuat de site-urile today.com şi match.com, dezvăluie că mâncarea este pentru unii mai importantă decât relaţiile intime. 39 la sută din femeile intervievate au spus că ar prefera să se abţină un an de la sex decât de la mâncărurile preferate. Doar 16 la sută din bărbaţi ar avea aceeaşi opţiune.

Citit 1350 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.