”I Am Legend 2”, în plan, tot cu Will Smith

”I Am Legend 2”, în plan, tot cu Will Smith
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Zvonuri. În 2007, Will Smith și-a consolidat locul ca una dintre cele mai carismatice figuri de la Hollywood, atunci când juca rolul principal din „I Am Legend”. Filmul, o adaptare liberă a romanului omonim al lui Richard Matheson, se desfășoară într-o lume post-apocaliptică în care majoritatea oamenilor au fost fie uciși, fie transformați într-un fel de mutanți vampiri cunoscuți drept Darkseekers. Filmul urmărește eforturile doctorului Robert Neville (Smith), singurul om care a supraviețuit într-un Manhattan cucerit, pe măsură ce luptă să găsească un remediu pentru boala care a schimbat lumea și, poate, să descopere și alți supraviețuitori, scrie Cinemagia.

Atunci când a avut premiera, în 2007, filmul a câștigat peste 585 milioane de dolari pe plan global (conform BoxOfficeMojo), primind recenzii în general pozitive, atât din partea criticilor, cât și a spectatorilor. Pe Rotten Tomatoes, filmul are scorul de 68 la sută, atât la public, cât și la critică. Acum, la peste un deceniu de la premieră, Will Smith va juca într-un sequel, deși nu este singurul actor celebru care participă la acest film, scrie Looper.

„I Am Legend 2” unește două staruri mari de film. La începutul lunii martie, Deadline anunța că Will Smith urmează să joace și să semneze producția executivă a unui sequel pentru „I Am Legend”. La scurt timp după anunț, Smith confirma, aparent, știrea pe Instagram, acolo unde posta și o imagine a unui Manhattan post-apocaliptic din primul film. Pe lângă Smith, în sequel va mai apărea actorul din „Black Panther” și „Creed”, Michael B. Jordan, care urmează să fie producător executiv al filmului, alături de colegul său de platou.

Citit 1555 ori Ultima modificare Duminică, 13 Martie 2022 03:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.