O actriţă din Galaţi, premiată la un festival internaţional de teatru

O actriţă din Galaţi, premiată la un festival internaţional de teatru
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Festivalul Internațional de Teatru Independent "Comic 7B" s-a desfășurat în perioada 8-13 septembrie, la Buzău, și a prezentat publicului șapte spectacole de teatru despre dragoste și ură, relații, sinceritate și dinamici între oameni.

Juriul competiției, alcătuit din actorii Ion Ionuț Ciocia, Marius Chivu, Dana Voicu și Iulian Ilinca, a ales printre câştigătorii de anul acesta, la categoria Cea mai bună actriță, pe Isabela Oancea, pentru rolul Mama, din spectacolul "Durata medie de viață a mașinilor de spălat", de la Teatrul din Buzunar din Galați.

Spectacolul, în regia lui George Constantinescu, îi reuneşte pe scenă pe actorii Isabela Oancea, Valentin Terente şi Bianca Totolici/ Elena Ariadna Șeulean.

"Timpul se învârte în jurul unei familii pasionate simultan de Madonna, ketchup și teleshopping, precum viața într-o mașină de spălat. Textul plin de umor al Elisei Wilk nu te lasă nicio secundă impasibil și garantează că te vei recunoaște într-unul dintre personaje", sună prezentarea spectacolului, care a avut premiera luna aceasta.

Citit 4313 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 13:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.