Artista Andreea Ignat a devenit mămică

Artista Andreea Ignat a devenit mămică
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

O inimioară bate în tandem cu inima mea”, ne mărturisea Andreea Ignat, artist profesionist și de instructor artistic dedicat la EStrada Studio, în interviul pe care ni l-a acordat în septembrie anul acesta. Ei bine, din această dimineaţă de 26 noiembrie 2022, inimioara a devenit Ştefan Nicolas, un băieţel de nota 10.

O bucurie de copil pe care artista l-a prezentat deja prietenilor şi fanilor pe Facebook: „Bine ai venit pe lume, bebe Ștefănuț! Te simt și știu sigur că este unul dintre cele mai puternice sentimente pe care le-am trăit vreodată. Împărțim acest corp de atâtea luni și deja am experimentat atât de multe împreună.

Eu și tati suntem copleșiţi… Zece ani de dragoste încoronată de cel mai frumos cadou”, a mărturisit Andreea Ignat.

Trebuie spus că artista a devenit mămică la numai o zi după ce a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani.

„33 mă găsește recunoscătoare, mai puternică, mai determinată să îmi urmez visele ca niciodată şi pregătită să devin mămică”, declara emoţionată de urările şi gândurile bune care s-au revărsat cu generozitate asupra ei.

Deşi este pentru prima dată mamă, se poate spune că Andreea Ignat are deja experienţa de a creşte frumos şi cu succes un alt copil - EStrada Studio - care tocmai a împlinit 13 ani! Prin umare, singura provocare rămâne să-l integreze pe bebe Ştefănuţ în mediul artistic în care trăieşte zi de zi și să-l facă să-l iubească pe fratele mai mare.

Dacă tot veni vorba de frăţiorul mai mare, trebuie să ştiţi că EStrada Studio participă chiar acum la Festivalul "Stelele Aurii" la Bucureşti. Pentru că, nu-i aşa, un nou sezon, o noua competiţie! Succes!

Citit 3829 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2022 07:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.