Al Pacino a refuzat rolul lui Han Solo din „Războiul stelelor”

Al Pacino a refuzat rolul lui Han Solo din „Războiul stelelor”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Al Pacino pare că se pregăteşte să-şi scrie memoriile, mărturisind că în ultimul timp s-a apucat să pună pe hârtie detalii din viaţa şi cariera lui. Într-un interviu cu David Rubenstein, reputatul actor a vorbit despre lucruri de culise, scrie filmnow.ro.

Întrebat dacă a refuzat vreodată vreun rol pe care-l regretă, Pacino a răspuns rapid: „Am refuzat «Star Wars»” (1977). Decizia lui a venit într-un timp în care actorului i se ofereau roluri pe bandă rulantă, după câteva filme de mare succes care au intrat în galeria peliculelor clasice: „The Godfather” (1972), „Serpico” (1973), „The Godfather Part II” (1974), „Dog Day After­noon” (1975). „Eram acolo şi dintr-odată mi-au dat un scenariu care se numea «Star Wars». Am primit scenariul, mi-au oferit foarte

mulţi bani, dar nu l-am înţeles”, a dezvăluit acum Al Pacino despre rolul lui Han Solo, care a ajuns să fie jucat de Harrison Ford, personaj care l-a propulsat în lumea bună de la Hollywood, după câteva roluri minore până la acel moment. „I-am oferit o carieră lui Harrison Ford, iar el nu mi-a mulţumit niciodată”, a glumit Pacino.

„Star Wars” a devenit un fenomen mondial. Primul film a adunat 775,8 milioane de dolari din încasări, faţă de bugetul de producţie de 11 milioane.

Citit 533 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Aprilie 2023 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.