Julia Roberts și George Clooney, bilet pentru paradis

Julia Roberts și George Clooney, bilet pentru paradis
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Ticket to Paradise", o comedie romantică despre surpriza plăcută a celei de-a doua șanse, va putea fi vizionată pe platforma de streaming SkyShowtime, începând din 6 iunie 2023, potrivit cinemagia.ro.

Câștigătorii de Oscar George Clooney și Julia Roberts se reîntâlnesc pe ecran ca David și Georgia, doi foști soți care se urăsc, cu misiunea de a o opri pe fiica lor îndrăgostită de la a face aceeași greșeală pe care au făcut-o ei în trecut.

Proaspătă absolventă de Drept, Lily, fiica celor doi, pleacă în vacanță în Bali, se îndrăgostește de un tânăr fermier de alge marine localnic, Gede, și decide să se căsătorească cu acesta. Ea le trimite un e-mail lui David și Georgia, anunțându-i că rămâne definitiv în Bali, renunțând la cariera ei juridică încă dinainte să o înceapă.

David și Georgia încheie un armistițiu pentru a încerca să o convingă pe Lily că se grăbește și că face aceeași greșeală pe care au făcut-o ei. Cei doi le acordă binecuvântarea verbală lui Lily și Gede, dar plănuiesc în secret o strategie de "cal troian", pentru a le sabota nunta din interior.

Filmul a fost lansat în cinematografe în toamna anului 2022 și a avut încasări de peste 170 de milioane de dolari.

Citit 880 ori Ultima modificare Duminică, 14 Mai 2023 08:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.