O săptămâna la ţară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Programul „o săptămâna la ţară” a debutat pe 1 septembrie şi este valabil până pe 31 octombrie. Cei interesaţi să plece în concediu pe meleaguri tradiţionale trebuie să ştie că pentru 5 nopţi de cazare (şase zile), cu începere de duminică şi până vineri, la o pensiune de două margarete, trebuie să scoată din buzunar doar 150 de lei de persoană.

Dacă vrei un conform mărit, adică să vă cazaţi la pensiuni de 3, 4 sau 5 margarete, atunci costul sejurului se ridică la 195 de lei de persoană.

Preţurile sunt doar pentru cazare. Unele pensiuni însă oferă, pentru banii aceştia, şi micul dejun. Oricum, pentru preţuri între 30 şi 390 de lei de persoană pe noapte, merită să vă pregătiţi bagajele pentru un concediu tomnatic.

Unde mergem la ţară?

Pensiuni din judeţele Alba, Braşov, Covasna, Constanţa, Gorj, Maramureş, Neamţ, Sibiu, Suceava, Tulcea şi Vrancea s-au înscris în program şi îi aşteaptă pe toţi turiştii doritori de aer curat. Pentru a afla exact care sunt locaţiile exacte nu vă rămâne decât să contactaţi o agenţie de turism sau să intraţi pe internet.

Dacă aveţi copii crescuţi exclusiv la oraş sau dacă nu mai aveţi posibilitatea de a merge la părinţie, bunici sau rude la ţară, programul „O săptămâna la ţară” este ideal pentru a cunoaşte viaţa rurală şi pentru a lua contact cu tot ce înseamnă să trăieşti în mijlocul naturii.

Citit 648 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.