Căsnicie și sex, de Sărbători

Căsnicie și sex, de Sărbători
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sărbătorile de iarnă pot fi o ocazie bună pentru reaprinderea pasiunii în cuplurile căsătorite, asta în ciuda faptului că tradiţiile de Crăciun şi Revelion cam răpesc din timp. Pentru a nu regreta că ați ratat câteva zile libere, de sărbătoare, în care ați fi putut da o nouă savoare vieţii de cuplu, iată câteva sfaturi simple, despre cum să creați clipe magice atât în dormitor, cât şi în afara lui.

O dimineaţă liberă!

Dacă nu vă puteți lua concediu de sărbători, puteți anunţa că întârziați într-o dimineaţă, din motive personale. Profitați de fereastra de timp liber încă de cu seară! Mergeți să cumpărați bradul de Crăciun, iar mai apoi luaţi cina împreună. Dimineaţa leneviţi în pat. Indiferent cât de ocupată ați fi de Sărbători, un astfel de răsfăţ vă va aduce zâmbetul pe buze.

Stabiliţi-vă priorităţile

De Sărbători este important să vă mărturisiţi unul altuia aşteptările. Poate că unul preferă să petreacă o zi în pat, uitându-se la filme de sezon, în timp ce partenerul/partenera îşi doreşte să iasă din oraş pentru a-şi vizita rudele, pe care nu are timp să le vadă în timpul anului. Dacă nu faceţi un plan de bătaie dinainte, cel mai probabil, veţi intra în conflicte. Aveți grijă să inseraţi în tradiţiile de sărbători stabilite de comun acord şi activităţi în doi.

Oferiţi-vă şi cadouri cu iz erotic

Poate că soția/soțul s-a săturat de pijamale, cosmetice, cravate sau parfumuri, aşa că ați putea să oferiți un cadou ceva mai senzual în acest an. Propuneți-i o sesiune de masaj erotic sau oferiți-i o jucărie erotică ori un costum incitant. Frenezia acestei perioade poate fi în avantajul vostru, dacă învăţaţi să profitaţi de fiecare ocazie.

(articol realizat din surse online)

Citit 836 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 00:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.