Locul I pentru Diana Zaharia la un festival internaţional

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Gălăţeanca noastră s-a confruntat cu 42 de concurenţi din şapte ţări *

Diana Zaharia a mai urcat o treaptă pe portativul muzicii uşoare pentru copii, rezultat ilustrat de obţinerea Premiului I la Festivalul Internaţional „Steaua Carpaţilor” de la Braşov, ediţia 2011. Diana s-a confruntat la categoria de vârstă 7-10 ani cu 42 de copii din ţara noastră, dar şi din ţări precum Italia, Polonia, Turcia, Lituania, Bulgaria, Malta şi Republica Moldova.

Elevă a profesoarei Aurelia Vaida, gălăţeancă stabilită la Focşani, Diana a interpretat în limba italiană -  cu o sensibilitate aparte - cântecul „Vincero, perdero”. „Am avut emoţii fiindcă acesta a fost festivalul cu cea mai mare concurenţă, la categoria mea de vârstă. Faptul că am luat primul loc a fost şi pentru mine o surpriză frumoasă şi aproape de nesperat”, ne-a spus Diana Zaharia.  

Alături de  mult râvnitul premiu, Diana Zaharia a primit şi patru invitaţii la tot atâtea festivaluri internaţionale de muzică uşoară pentru copii, în Polonia, Lituania, Turcia şi Bulgaria. Festivaluri la care va participa în anul care vine.

Noi o felicităm şi ne bucurăm să constatăm că prin abordarea acestui limbaj internaţional - cântecul de bună calitate şi sensibilitate -  Diana învaţă, pe zi ce  trece, cum să devină o învingătoare.

Citit 981 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.