Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
7 comentarii

Alianţa Pensionarilor pentru Conciliere a organizat pentru pensionari, la restaurantul Imperial, un revelion de pomină. Bătrânii au dansat şi s-au distrat în noaptea dintre ani, uitând de toate grijile şi supărările cu care s-au confruntat până acum. Vasile Panţuş, preşedintele Alianţei ne-a spus că a fost bucuros dar, în acelaşi timp uimit, că 250 de pensionari au fost prezenţi la petrecerea de Anul Nou.

Citit 1639 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2012 14:43

7 comentarii

 • postat de sterian Luni, 09 Ianuarie 2012 15:37 Link la comentariu
  0
  0

  Babele si mosii nu mai sunt bolnavi sisaraci? Au mancat si baut si dansat toata noaptea. In vara pleaca la bucuresti,la guvern, in frunte cu un fost activist de partid sa marirea pensilor.Astia da batrani activi! Dar doctorul Baclabasa se face de ras pe la antenele lui voiculescu.Asta e om serios,danseaza pe muzica de manele si mai vrea sa candideze la presedintia cosilului judetean?

  Raportează
 • postat de adrian Duminică, 08 Ianuarie 2012 01:39 Link la comentariu
  0
  0

  La vehementa protestelor ,am presupus. Dar daca in noaptea de revelion ,ploua afara ,tu numarai banii?(sau ca tanara pensionara investeai in studii la spiru haret) a...

  Raportează
 • postat de Adriana Joi, 05 Ianuarie 2012 12:35 Link la comentariu
  0
  0

  Mai Adrian,esti tu sigur ca in noaptea dintre ani am invatat pentru facultate?

  Raportează
 • postat de Magda Marți, 03 Ianuarie 2012 22:41 Link la comentariu
  0
  0

  Din ce am citit in această formă online, articolul sau știrea e foarte, foarte săracă în informație. Se are tendința de a îi da numele exact al celui care a organizat - președinte - sau alte "personalități", dar nici un fel de amănunte despre ceea ce s-a întamplat acolo, la acest "revelion al pensionarilor". Că s-a dansat și s-au distrat am aflat, dar dacă a fost o muzică bună, mancarea era caldă - era rece, au fost colindatori sau cei cu plugușorul, s-au organizat tombole sau concursuri, etc. Apoi, îmi pare tare rău că se utilizează expresia bătrâni în loc de seniori, așa cum se vede din fraza "Bătrânii au dansat şi s-au distrat în noaptea dintre ani, uitând de toate grijile şi supărările cu care s-au confruntat până acum". De ce să ne mirăm că ei, seniorii, știu sa se distreze? Este generația care in zilele de dinainte de 1989 a fost tânără s-a distrat si a dansat ca toate generatiile dinaintea domniilor lor. Ma așteptam ca sa fie un articol scris mai cald și să căutăm să scriem cu mai multă iubire și suflet despre părinții și bunicii tinerei generații. Felicitări pentru cei care au organizat acest eveniment.
  În rest, vă doresc
  LA MULȚI ANI! sănătate, realizări și multă inspirație în tot ceea ce faceți.

  Raportează
 • postat de MIMI MASEOZA Marți, 03 Ianuarie 2012 18:10 Link la comentariu
  0
  0

  nea Pantus si.a tras banii de la psd si a organizat o mica petrecere .traiasca porcu care l.am taiat si l.am mancat .traiasca ion iliescu.!

  Raportează
 • postat de Adrian Marți, 03 Ianuarie 2012 17:49 Link la comentariu
  0
  0

  Mai Adriana ,tu crezi ca toti pensionarii invata de anul nou,pentru facultate ca tine? Distreaza-te fata !

  Raportează
 • postat de Adriana Marți, 03 Ianuarie 2012 16:10 Link la comentariu
  0
  0

  Acum sunt bani de mers la petreceri???Ca si la cumparaturi....mereu se imbulzesc sa cumpere ..."N-avem bani,maica.Avem pensia mica.Nici de medicamente nu ne ajung banii".Nu va ajung de medicamente dar cand e vorba de distractie sunteti primii.Sunteti mai rau ca tineretul.RUSINE!!!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.