Ia-mă acasă! „Salvat de la moarte, caut stăpân iubitor!”

Ia-mă acasă! „Salvat de la moarte, caut stăpân iubitor!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ofer infinită dragoste, alint, căldură, tandreţe şi de restul tors

Mai mult mort decât viu, aşa a fost găsit zăcând în mijlocul străzii Traian, în zona caselor din preajma Băii Comunale. Era lovit de maşină, dar încă mai mişca. A fost norocul lui să fie găsit şi luat în acea dimineaţă de 17 decembrie şi dus la medic de urgenţă. Era lovit la coloana vertebrală, nu mai putea să calce pe lăbuţele din spate şi avea hemoragie internă, dar la clinica veterinara Lizuca Medical, de lângă Piaţa Centrală, a fost vindecat şi foarte bine îngrijit. Iar tratamentele au fost calculate ţinându-se seama de statutul lui de pisoi găsit.

Vestea bună este că motănelul s-a vindecat foarte bine. E adevărat, calcă puţin nesigur pe picioruşul drept din spate, dar problema e abia sesizabilă pentru că pisoiul aleargă fără probleme, sare şi îi place teribil să stea pe calorifer sau pe pervazul geamului.

Persoana cu suflet mare care l-a găsit şi salvat de la moarte sigură, zdrobit de roţile maşinilor, nu s-ar mai despărţi de el, dar mai are deja trei pisici adulte cu care motănelul găsit nu a reuşit să se împrietenească, nu se simte foarte bine în preajma lor şi preferă să le evite, stând ascuns. Este însă dornic să primească şi să ofere nemărginită iubire şi tandreţe şi merită un stăpân.

Este un pisoi curat, rasă comună, tigrat cu negru pe fond gri-bej, mascul. Când a fost găsit, medicul a apreciat că ar avea aproximativ 6 - 7 luni, deci acum are în jur de 8 luni. Deşi căzut în stradă şi accidentat, nu era deloc costeliv şi jigărit, ci bine hrănit, semn că ori a avut un stăpân ori a fost mai descurcăreţ cu mâncarea. Tigrişorul este foarte iubitor, jucăuş, lipicios, iar când este alintat, toarce de se aude în toată casa. Tot ce îi trebuie este un stăpân care să îl iubească şi să aibă grijă de el, să nu-l arunce în stradă ori să-l ţină flămând, neglijat şi chinuit, pentru că ar fi mare păcat, mai ales după ce a fost la un pas să moară. Este o comoară de pisoi care cu siguranţă va colora şi îmbogăţi viaţa celui care îl va adopta. Cine e dornic să îi devină stăpân alintatului tigrişor să ne contacteze la redacţie, la numărul de telefon 0372/363625 sau pe mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2142 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2012 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.