Jazz cu Nicu Patoi şi Berti Barbera (VIDEO)

Jazz cu Nicu Patoi şi Berti Barbera (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii se pot bucura vineri, începând cu ora 20.00 de o seară de muzică jazz în Scena Cafe, unde vor concerta Nicu Patoi şi Berti Barbera, doi muzicieni consacraţi ai acestui gen. Biletul costă doar 20 de lei.

Chitaristul gălăţean Nicu Patoi şi-a dorit ca acest concert să fi avut loc chiar de ziua sa, în februarie, dar atunci, nu a ajuns din cauza zăpezilor.

O prietenie muzicală de şapte ani
Prietenia lui Nicu Patoi cu Berti Barbera este deja binecunoscută:  „Cu Berti cânt de şapte ani, avem deja patru discuri apărute pe piaţa muzicală şi anul acesta vrem să mai facem unul. Fiecare concert cu Berti e altfel, de fiecare dată încercăm elemente noi de ritm şi de improvizaţie. Probabil că acesta este, de fapt, ingredientul special care face să avem succes de atâţia ani: nu pe radio,  nu la televiziune,  nu în pseudo-industria muzicală românească. Avem succes în festivaluri de blues şi jazz, în cluburi şi mai ales în oraşele din ţară, unde lumea vine special pentru noi, plăteşte bilet şi se bucură împreună cu noi de muzică. Ne trebuie foarte puţin. Imediat ce simţim vibraţii şi energie din partea publicului, dăm totul pe scenă. E minunat acest schimb de energii şi emoţii, de iubire între noi şi public”, a mărturisit Nicu Patoi pentru „Viaţa liberă”.

 

Nicu Patoi a mai promis că va reveni la Galaţi şi pentru promovarea noului său album - „Sweet Little 6String”, un proiect realizat cu Platonic.

„Platonic este proiectul meu de suflet. Este, dacă vreţi, caracterizarea mea muzicală, proiecţia sufletului, transpunerea gândirii şi a minţii mele în muzică”, mai spune chitaristul cotat la ora actuală ca fiind unul dintre cei mai buni instrumentişti din ţară.

 

Citit 1757 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2012 14:03

3 comentarii

 • postat de spirache
  Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 23:38
  Este o practica de acoperire sa anunte vl evenimentele dupa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de toni
  Luni, 02 Aprilie 2012 06:09
  Gia are dreptate,abia acum am aflat de concert
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gia
  Sâmbătă, 31 Martie 2012 09:30
  De ce nu anuntati evenimentele inainte de a se produce ? De ce nu anuntati evenimentele frumoase macar cu 1 zi inainte ? Chiar si evenimentele de la Teatrul Muzical si Teatrul Dramatic nu le anuntati .

  Despre toate lucrurile urate scrieti si va umpleti paginile cu toate porcariile.

  Mai precis, voi cum participati la evolutia educatiei galatenilor ?

  P.S. Abia va astept justificarea.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.