Restaurant Blue Sun va provoaca la “Bien Vivre” (P)

Restaurant Blue Sun va provoaca la “Bien Vivre” (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Joi, 29 martie traieste pasiunea culinara spaniola la Paella Noche *

Pentru cei care au curajul sa indrazneasca

Ce senzatii noi experimentam saptamana aceasta ? Daca o pizza si o bere nu mai sunt suficiente pentru o seara perfecta in oras alaturi de familie sau prieteni, atunci esti cu siguranta un candidat  la « Bien Vivre ».

Iar daca iti doreai de mult timp sa devii explorator al bucatariilor renumite din lumea intreaga fara a parasi orasul,  Restaurantul Blue Sun-Hotel Galati Centrum te provoaca sa intri in lumea “Bien Vivre’ unde vei putea petrece timp liber de calitate si trai experiente culinare originale. "Bien Vivre"  propune un nou stil de a petrece putinul timp liber de care dispunem, o experienta care impleteste buna dispozitie si relaxarea cu explorarea unor universuri gastronomice celebre.

Ce propune clientilor “Bien Vivre” ?

In continuarea celor doua evenimente culinare din 1 si 15 martie, extrem de apreciate de clienti, propunem galatenilor, joi 29 martie 2012 o inedita seara culinara spaniola intitulata “Paella Noche”. Ingredientele vedeta ale serii vor fi delicatese traditionale iberice servite in sistem bufet suedez, atmosfera si muzica pasionala si un program surpriza de dans spaniol realizat de Scoala de Dans Fantastic.

Maestrul in arta culinara Nicki Maracine in colaborare cu ing. Petrut Mircea-Hamza, avand o experienta de 17 ani in gastronomia spaniola vor delecta invitatii cu cele mai renumite preparate culinare spaniole.; Jamon Serrano, Tortilla de Patatas, Paella, ca sa enumeram doar cateva din deliciile ce vor rasfata oaspetii in seara de 29 martie. Preparatele vor fi servite in sistem bufet, pretul meniului fiind de numai 59 lei/persoana.

Si Bien Vivre nu se opreste aici. Pentru ca bunele obiceiuri se invata si gusturile se cultiva stagiunea evenimentelor culinare merge mai departe si speram sa aducem alaturi de noi cat mai multi adepti ai unui alt mod de a petrece timpul liber.

Vrei sa intri in clubul “Bien Vivre” ? Esti gata sa adopti un nou “life-style”? Urmareste programul de seri speciale pe  www.hotelgalaticentrum.ro iar rezervarile se fac la 0731840505

Citit 2602 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.