Gălăţeni în semifinalele „Românii au talent”
Foto: Foto: Pro TV

Gălăţeni în semifinalele „Românii au talent”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Susan Boyle” de Tecuci, adică dr. Constanţa Cobzariu, şi trupa de dans din Galaţi „Keep The Vibe Alive” vor concura vineri în prima Semifinală a emisiunii „Românii au talent”

Vineri seara s-a tras linie la show-ul de la Pro Tv devenit deja fenomen naţional „Românii au talent”. După analize şi comparaţii, cei trei membri ai juriului, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au hotărât cine sunt semifinaliştii. Dacă în prima ediţie a concursului, în 2011, tecucenii de la Akikai şi gălăţeanca stabilită în Italia, Medea Felina, au adus Galaţiul de două ori pe în topul celor mai talentaţi români, ei bine, anul acesta Galaţiul a plusat şi va fi prezent de trei ori în semifinalele „Românii au talent”.

Vineri, pe 6 aprilie, în prima semifinală, avem privilegiul de asculta din nou vocea de aur a medicului ginecolog Constanta Cobzariu din Tecuci. La preselecţii, Constanţa Cobzariu a cântat pur şi simplu dumnezeieşte “Ave Maria”. Şi nu întâmplător am comparat-o pe doamna doctor de la Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci cu Susan Boyle, câştigătoarea variantei britanice a concursului. Apariţia la televizor a lui Susan Boyle a făcut-o pe doctoriţă să-şi învingă timiditatea şi să arate lumii ce voce are.

Şi tot vineri avem parte de energie dezlănţuită în stil electro cu trupa de dans „Keep The Vibe Alive” formată din Andrei Stan, Vlad Caragea şi Alexandru Iulian Iacobescu. Băieţii au pregătit ceva special şi promit să lase juriul şi România cu gura căscată. Să nu uităm că printre cele mai bune rezultate ale trupei „Keep The Vibe Alive” se numără şi locul patru în lume, după punctaj, la Campionatul Mondial de dans Electro „VERTIFIGHT” de la Paris.

Vinerea următoare, în cea de-a doua semifinală de la Pro Tv o să-l vedem pe Florin Limbovici, originar din Tecuci, care practică un sport al echilibrului şi concentrării Slackline.

Succes tuturor şi să-i vedem în Finală!

Citit 2249 ori Ultima modificare Duminică, 01 Aprilie 2012 21:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.