Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
12 comentarii

Zamfira are 16 ani şi a apărut, în septembrie, cu pictoriale în patru reviste


Are 16 ani şi a apărut în luna septembrie în pictorialele din patru reviste cunoscute: „Marie Claire”, „Femeia”, „Avantaje” şi „Ce se întâmplă, doctore?”. În noiembrie o veţi putea vedea şi în „Elle”. Este elevă în clasa a X-a, profil Ştiinţe sociale, la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, olimpică la română şi istorie, iar la finele anului trecut şcolar a avut media 9,40.
Zamfira Parincu a fost recrutată în luna iulie de Agenţia MRA Models din Bucureşti, prima agenţie de modele din România, înfiinţată în 1992 de Liviu Ionescu, fost model în perioada 1986-1989. Are picioare lungi, 1,80 metri înălţime şi 54 de kilograme, ochi albaştri expresivi şi un zâmbet care te cucereşte din prima. Îi plac cărţile poliţiste şi vrea să devină magistrat.
TinaR a ochit-o pe când avea 12 ani
Avea 12 ani când, aflându-se într-un magazin TinaR, alături de mama ei, au văzut-o câteva persoane care făceau recrutări pentru o campanie de promovare şi au spus: „Chipul acestei fete am vrea să fie imaginea noastră”. „Ei căutau de fapt fete peste 14 ani, eu având abia 12 mi-au spus că, totuşi, e bine să încerc, atunci însă nu am vrut. Apoi m-au contactat şi cei de la BSB, dar tot nu m-a interesat”, povesteşte Zamfira.
Abia în vara acestui an i-a luat în serios pe cei de la MRA Models, cu care mai avusese anterior unele colaborări sporadice.
"Să zâmbeşti întruna, indiferent de ceea ce e în sufletul tău"
MRA are o sută de modele cu contract, dar şi o secţiune casting pentru persoane între 4 şi 60 de ani. Ca model, trebuie să fii în formă mereu. „Întâi participi la nişte teste, unde mergi nemachiată, nearanjată, naturală. Scopul acestor teste este să-ţi vadă cei de la agenţie personalitatea, să vadă pe ce să se axeze, dacă eşti potrivită pentru fotografie comercială sau fashion. Pe mine m-au ales şi pentru comercial, şi pentru fashion, şi pentru lenjerie intimă”, spune Zamfira.
Din afară pare frumos şi simplu, ce poate fi greu în a face fotografii şi a îmbrăca haine de colecţie? Din interior, însă, lucrurile sunt ceva mai complicate: „Cel mai greu e să-ţi dozezi efortul. E solicitant, machiajul şi coafura durează vreo două ore, după care, la prezentarea propriu-zisă sunt câteva ore de aşteptare, în care efectiv stai degeaba. Apoi intri din nou în priză, îmbracă-te, schimbă-te, probează haine. La o şedinţă se fac între 800 şi 1.000 de fotografii, timp de 4-5 ore sau chiar mai mult. Sunt şi şedinţe unde trebuie să zâmbeşti întruna, indiferent ce e în sufletul tău”.
„Fotografilor le place când mă încrunt”
„Eu mă regăsesc în toate acele fotografii, pentru că ştiu ce am făcut, însă cei din jur nu mă recunosc întotdeauna. De exemplu, mama îmi spune uneori: asta nu eşti tu!  Ba da, eu sunt. Mulţi mă întreabă: eşti tu? Pentru că în unele par foarte matură, iar în altele, dimpotrivă, par un copil. E vorba de atitudine. Pot să fiu mai zâmbăreaţă sau, la polul opus, mai dură. Majoritatea fotografilor îmi spun că le place când mă încrunt”, mărturiseşte Zamfira.
Ştie să distingă frumuseţea pasageră de o frumuseţe dublată de o personalitate puternică. Spune că va continua modellingul cât timp va putea: „Atât cât voi fi în formă şi voi simţi că nu mă depăşeşte”. Înălţimea este pentru ea un atu: „Când eşti mai înalt poţi să alegi ce vrei să vezi, la propriu şi la figurat. Iar dacă cineva te vorbeşte de rău poţi, pur şi simplu, să nu-l bagi în seamă”, conchide tânăra.      

 

Citit 7850 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 19:07

12 comentarii

 • postat de Simona Duminică, 21 Octombrie 2012 00:17 Link la comentariu
  1
  1

  Nu mai exagerati atata :)))))))))))))) I se urca la cap fratilor..Pe Antonia nu o sa o intreaca niciodata fetisoara asta :)

  Raportează
 • postat de nostalgicu Luni, 15 Octombrie 2012 09:17 Link la comentariu
  1
  0

  Oglinda oglinjoara, numai Antonia si Zamfira sunt frumoase in tara noastra...

  Raportează
 • postat de no name Duminică, 14 Octombrie 2012 20:05 Link la comentariu
  2
  0

  Genetica asta are legile ei proprii...cum o fi iesit dintr-o uratenie ca madam parincu o frumoasa ca fata asta e de neexplicat...

  Raportează
 • postat de cobra Duminică, 14 Octombrie 2012 17:44 Link la comentariu
  2
  0

  Stii ca pentru mine, baby, esti doar tu
  Doar tu, baby, doar tu
  Stii ca pentru mine, baby, esti doar tu
  Doar tu, baby
  Si Antonia
  Ha ha ha
  Si Antonia
  Baby, nu te supara
  Antonia, imi place de ea
  Si de tine baby, dar si de Antonia

  Raportează
 • postat de anonim Duminică, 14 Octombrie 2012 17:01 Link la comentariu
  2
  1

  Ce să faci dacă au părinţii bani...
  Mai întâi o lăudaţi pentru că a obţinut un certificat de engleză care îl iau copiii de clasa a 7 a acum o comparaţi cu Antonia(nu ştiu pe ce criterii) în curând o să spuneţi că este cea mai frumoasă şi deşteaptă fată din lume!!

  Raportează
 • postat de Cristi Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 14:31 Link la comentariu
  1
  2

  Fara machiaj, nici mediocra nu este.

  Raportează
 • postat de Anda Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 11:19 Link la comentariu
  1
  0

  Cine-a zis ca e frumoasa Antonia,asta,afona!!!!!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Lo®ena Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 10:55 Link la comentariu
  2
  1

  Frumoasa si isteata,combinatia ideala.Felicitari ei ptr istetime si parintilor ptr frumusete :P


  @smecher
  Schimba-ti nick-ul in "analfabetul".Te prinde de minune si e de bine,crede-ma.In plus de asta te face mult,mult mai smecher ;-)

  Raportează
 • postat de smecher Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 10:36 Link la comentariu
  2
  0

  galatiul are femei si fete frumoase domnule pai da nu si nu numai galati toate orasele din romania au femei si fete frumoase la urma urmei

  Raportează
 • postat de cristy Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 10:20 Link la comentariu
  1
  0

  BRAVOOOO...ASA MAI IESE SI GALATIUL DIN ANONIMAT .BRAVO EI SI MUUUULT SUCCES

  Raportează
 • postat de DANA Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 09:39 Link la comentariu
  1
  0

  BRAVOOOO CU ASA ROMANI NE MINDRIM

  Raportează
 • postat de cititor VL Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 09:20 Link la comentariu
  1
  0

  Faptul ca a gasit si ca mentine acest echilibru intre scoala si viata de model, ma face sa spun doar un cuvant: Bravo! :)))

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.