CNA revine asupra deciziei de sancţionare a postului Acasă TV

CNA revine asupra deciziei de sancţionare a postului Acasă TV
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întrunit în şedinţă marţi, CNA a hotărât sancţionarea posturilor de televiziune Pro TV, Antena 1, Kanal D şi Acasă TV cu obligaţia de a difuza, timp de 10 minute, sonor şi vizual, în intervalul orar 19.00 - 19.10, numai textul deciziei de sancţionare emise de CNA, la data ce va fi menţionată în cuprinsul acesteia.

În şedinţa de joi, CNA a discutat sesizările primite de la SC Pro TV SA şi SC Antena TV Group SA, în urma sancţiunilor aplicate în şedinţa de marţi. La şedinţa de joi a participat şi Adriana Păpureanu, reprezentanta Pro TV, dar şi o delegaţie a Antena TV Group, din care a făcut parte Sorin Alexandrescu, directorul general al postului. Pro TV, Antena 1 şi Kanal D trebuie să îşi oprească emisia obişnuită pentru 10 minute, vineri seară, între orele 19.00-19.10, potrivit unei decizii luate joi de CNA, în timp ce postul Acasă a fost sancţionat cu o amendă de 100.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

 

Citit 1046 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2012 16:08

2 comentarii

 • postat de Adrian
  Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 12:27
  Inca o dovada ca zi de zi va duceti la locul de munca doar ca sa scrieti doua trei fraze si apoi sa va puneti palma in fund si sa stati la o cafeluta si o mica barfa. A ajuns un ziar de tot rasul. Motivul pentru care au fost sanctionate v-a fost greu sa il scrieti? Ziaristi de doi lei. Rusine Viata Libera, pupincuristi ai lui Marius Stan!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Vineri, 09 Noiembrie 2012 03:59
  Aia cu intreruperea emisiuniei timp de 10 minute este tare ,le v-a creste audienta in ziua respectiva si in prejma orei 19, datorita curiosilor care vor sa vada daca chiar apar puricii pe ecran. Bagati flacai reclama de la 18-19 ,audienta garantata.Pe cand sanctiuni si pentru posturile care instiga oamenii sa iasa in strada la temperatura de sub -20 grade ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.