„Veteranul” televiziunilor locale: Express TV a împlinit 14 ani

„Veteranul” televiziunilor locale: Express TV a împlinit 14 ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Veteranul” posturilor locale de televiziune, Express TV, a împlinit o vârstă care-i asigură trecerea într-o nouă etapă, a celor cu… buletin de identitate: 14 ani. Aniversarea – cu prietenii dragi şi colaboratorii de suflet, a avut loc vineri, la restaurantul Havana. Distracţia a fost maximă, iar echipa Express TV, parcă mai unită ca niciodată. Le dorim să-şi păstreze identitatea dobândită, să realizeze în continuare emisiuni frumoase, să aibă prieteni statornici, inspiraţie şi cât mai mulţi fani. La mulţi ani, Express TV!

Citit 3044 ori Ultima modificare Luni, 21 Ianuarie 2013 17:57

6 comentarii

 • postat de un galatean modest
  Joi, 24 Ianuarie 2013 10:54
  daca at-i vrea sa fiti un post de tv foarte vizionat faceti emisiuni de toate genurile si emiteti 24 din 24 de ore si dada spuneti ca sunteti galateni ar fi trebuit sa transmiteti in direct toate evenimentel e de ex. sarbatorile de sf andrei spectacolele ce au avut loc la sala sporturilor sa vada tot galateanu care nu poate veni in strada asta sa faceti sa fiti ochii si urechile noastre in rest la multi ani
  0
  0
  Raportează
 • postat de indigntul
  Miercuri, 23 Ianuarie 2013 14:05
  Intamplator am privit cateva imagini de la chindia pe care au facut-o la Havana, si cred au fost foarte prost inspirati sa le cante, pardon sa behaie fatuca aia cu parul scurt sau fara, care cred ca se vrea baiat, parca Minodora. Bai oaie behaie in baie si pune intr-o punga sa nu te auda nimeni ca avorteaza si femeile care n-au facut sex niciodata
  0
  0
  Raportează
 • postat de televizionist scarbit
  Miercuri, 23 Ianuarie 2013 08:55
  Televiziune de cacao. Sunt 7000 de posturi tv . in Galati, Braila si toate de KKT. de 2 lei. Poate daca am avea 1-2 posturi serioase care sa emita 24 de ore din 24 , nu ne-am mai uita la toate tampeniile de Antene , OTV-uri , sau Acasa tv,(cum se uita Anca Melinte si ne povesteste apoi a doua zi toate scarboseniile ).
  Dar de.. orgoliile prostesti sunt mari la unii ,asa ca vom mai privi (rar) la posturile locale (proaste) pe care le avem.
  0
  0
  Raportează
 • postat de imagine
  Marți, 22 Ianuarie 2013 18:43
  In imagine nu se vede d-na Negoita. E o d-na distinsa, cu calitati. Sau d-nul Negoita are pe altcineva?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de suparatu`
  Marți, 22 Ianuarie 2013 15:43
  Sorry, dar Express TV = un NO NAME in viatza Galatiului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  1
  Raportează
 • postat de un galatean
  Marți, 22 Ianuarie 2013 14:10
  Cel mai prost post de TV. Uitati-va la alte orase ce posturi au. Poate reusesc si cei de la exptres tv sa invete sa faca emisiuni.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.