Andreea Marin şi Ştefan Bănică - Primele reacţii despre divorţ

Andreea Marin şi Ştefan Bănică - Primele reacţii despre divorţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andreea Marin şi Ştefan Bănica au vorbit, pentru prima dată, amplu, despre divorţ, separat, în cadrul a două interviuri speciale. Mărturisirile vin să prezinte relaţia matură dintre cei doi soţi şi să explice cum a afectat decizia lor de a divorţa întreaga comunicare din fostul cămin conjugal.


 

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au acordat câte un interviu posturilor Kanal D (D-Paparazzi), respectiv Pro TV (Happy Hour), în care au vorbit, în premieră, despre perioada dificilă prin care au trecut. Iată câteva extrase din interviurile celor doi, fragmentate pe teme de discuţie.

Reporter: Cum a reacţionat Violeta?

Andreea Marin: "Momentul în care am vorbit cu Violeta a fost mai uşor decât ne aşteptam. Copilul nostru este mai matur decât credeam. E foarte important ca atunci când îţi anunţi copilul despre divorţ el să nu simtă ca pierde unul dintre părinţi. Am citit într-o carte şi m-am documentat înainte să o anunţ pe Violeta că vom divorţa. Ştefănel este un sprijin pentru Violeta”.

Rep: Ce aţi schimba din trecut?

Andreea Marin: "Ştefan a fost alături de mine o perioadă de şapte ani şi nu voi vorbi despre alte lucruri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre. Nu vreau să ies la TV cu viaţa mea privată. Aş schimba greşelile pe care le-am făcut eu. Trebuie să te uiţi în oglindă şi să fii sincer cu tine. Aş schimba momentele în care n-am avut răbdare. Astăzi este bine aşa cum le aşează Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu".

Rep: Ai renunţat la numele Bănică?

Andreea Marin: "Numele meu este în continuare, în acte, Andreea Marin Bănică, dar, pentru publicul larg rămâne Andreea Marin. Nu sunt un om care s-a schimbat profesional, nu am de gând să continui discuţiile pe această temă".

Rep: De ce s-a anunţat despărţirea pe Facebook?

Andreea Marin: "Am anunţat divorţul pe Facebook pentru că am avut o datorie de onoare faţă de cei care ne urmăresc carierele. Se poartă în lumea largă să anunţi pe net lucrurile importante. Am plecat în Dubai pentru a ne feri copilul de ceea ce va urma. Am făcut o alegere foarte bună. Fetiţa a fost alături de noi şi de bunică. Fiica mea are o maturitate pe care eu n-o aveam la vârsta ei, de 5 ani".

Rep: De ce v-a afectat incidentul cu paparazzi atât de mult?

Andreea Marin: "Şi eu, şi Ştefan am fost neputincioşi în faţa paparazzilor. Peste timp, nu vreau să-mi fie ruşine de ceea ce sunt. Trebuie să ai stăpânirea de sine să rămâi vertical. Apelez la justiţie, legile sunt aceleaşi pentru toţi. Faptul că eu îmi fac meseria bine sau mai puţin bine pe ecran nu-i dă dreptul oricărui neavenit să-mi pună copilul într-o situaţie în care eu aş fi vinovată. «Ce se întâmplă, mami? De ce vor să intre oamenii ăştia în noi?» Aşa mă întreba fiica mea".

Rep: Vă mai urmăresc şi în prezent paparazzi?

Andreea Marin: "Mă uitam la sutele de mii de oameni care au fost de acord cu noi, oamenii de bun-simţ, mulţi la număr au considerat bun cea ce am făcut, un pas spre despărţire mai elegant. Paparazzii mă mai urmăresc, dar de la distanţă. Nu se mai apropie de mine sau de maşina în care mă deplasez. Lucrez la acest caz, al paparazzilor, cu justiţia”.

Rep: Cum v-aţi pregătit pentru divorţ?

Andreea Marin: "Sunt o femeie care se bazează pe raţiune. La problemele de ordin personal, sunt o romantică. Decizia a fost pe baza unor argumente pe care le-am avut. Considerăm că e mai bine aşa. Nu ne permiteam o decizie pripită, pentru că nu ne priveşte doar pe noi, avem un copil. Am citit înainte să-mi anunţ copilul despre divorţ, m-am informat. Fiul lui Ştefan este în continuare un sprijin pentru Violeta. În acea seară, cu incidentul cu paparazzi, cel mare a coborât pe scări plângând şi a luat-o pe Violeta în braţe şi au început să plângă amândoi. Ne-am simţit neputincioşi şi eu, şi Ştefan. Să fii împinsă către un accident, de două ori, a fost prea mult".

Rep: Mai există iubire între Andreea şi Ştefan?

Andreea Marin: „Asta e doar povestea noastră. Există momente în care optimismul meu iese la suprafaţă. N-am timp să stau să plâng. Vreau să fiu o mamă pentru copilul meu. După ce Violeta adoarme, sunt doar eu cu mine însumi şi am timp să reflectez...".

Ştefan Bănică: "Suntem în continuare în relaţii foarte bune, ne creştem copilul cum considerăm că e mai bine pentru el, de fapt, ambii copii. Nu spun că este uşor, dar mergem mai departe. Viaţa merge mai departe".

Rep: Ce vă leagă în continuare?

Ştefan Bănică: "Cred că există oameni care pot rămâne prieteni. Am lăsat ceva în urmă, avem un copil în comun, iar Violeta este cea mai importantă din viaţa noastră".

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1997 ori Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2013 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.