Tecuciul recidivează! Diana Borcea a cucerit publicul la "Românii au talent"
Foto: Foto: PRO TV

Tecuciul recidivează! Diana Borcea a cucerit publicul la "Românii au talent"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vocea minunată a Dianei Borcea, o tânără de doar 26 de ani din Tecuci, a ridicat publicul în picioare, aplaudând-o, la prima ediţie a emisiunii „Românii au talent” de la Pro Tv. Diana a cântat dumnezeieşte piesa „Beautiful” a Christinei Aguilera. Versurile cântecului, pe care Pro Tv le-a subtitrat, „Sunt atât de frumoasă, indiferent ce spun alţii, şi vorbele nu mă pot doborî”, interpretate de tânăra diagnosticată cu nanism hipofizar somatotrop, au răvăşit publicul.

Şi membrii juriului au fost cuceriţi de Diana, pentru care fiecare zi e o luptă. Andra i-a lăudat vocea caldă, cristalină, curată. „Numărul tău mă impresionează în totalitate. Ai o voce bună şi pentru că transmiţi un mesaj puternic: nu contează cum arătam, câţi ani avem. Eşti o fată specială, eşti o fată care ne învaţă să privim dincolo de aparenţe. Mulţumesc că ai venit", i-a spus "necruţătorul" Mihai Petre.

Cu trei de DA, Diana a trecut în etapa următoare a concursului. Tânăra merită din plin succesul cu atât mai mult cu cât viaţa nu i-a fost până acum doar lapte şi miere. Povestea de viaţă a Dianei, dezvăluită de Pro Tv este la fel de impresionantă ca şi momentul ei de pe scena „Românii au talent”. Diana şi fraţii ei au crescut doar cu mama lor, care a muncit din greu pentru a-i întreţine. Iar când Diana avea zece ani mama lor s-a s-a operat de hernie de disc şi a murit doua zile mai târziu. La 14 ani, Diana s-a mutat în Bucuresti prin intermediul organizaţiei  “SOS Satele Copiilor”. Locuieşte şi azi în Capitală, fiind studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia japoneză. Îi dorim din toată inima succes tinerei tecucence şi suntem convinşi că va străluci pe scena de la Pro Tv!

Tecuciul şi Galaţiul, în genere, recidivează în cel de-al treilea sezon al acestui fenomen naţional "Românii au talent".

Vă reamintim că în prima ediţie a concursului, în 2011, tecucenii samurai de la Akikai şi gălăţeanca stabilită în Italia, Medea Felina, au adus Galaţiul în topul celor mai talentaţi români, ajungând chiar în Finala marelui concurs. Anul trecut, dr. Constanta Cobzariu din Tecuci, medicul cu voce de aur, trupa de dans „Keep The Vibe Alive” şi tecuceanul Florin Limbovici, care a dansat pe o chingă, oferind lumii o porţie incredibilă de talent şi adrenalină pură au ajuns până în Semifinalele concursului.

Citit 2438 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2013 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.