Geanina Ilieş sărbătoreşte Paştele în familie

Geanina Ilieş sărbătoreşte Paştele în familie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Geanina Ilieş, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, este fără doar şi poate una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune din România. O apariţie mereu spectaculoasă, un trup perfect tonifiat şi un farmec incontestabil. Pe lângă toate astea, Geanina este şi o mămică exemplu. În ciuda faptului că are o carieră în plină ascensiune, ea îl creşte singură pe fiul ei, Patrick, cu care vedeta are o relaţie cu totul şi cu totul specială....


Geanina Ilieş declară că nu ţine post în această perioadă, cu toate că este o persoană credincioasă. „Am încercat să ţin post într-o vreme. Eram puţin mai mică, dar mi s-a făcut rău efectiv. Nu ştiu de ce, dar aşa a reacţionat organismul meu. Am reuşit să ţin doar câteva zile de post. De atunci am zis să rămân doar cu lucrurile spirituale. Să mă curăţ sufleteşte prin rugăciuni”, a povestit ea.

Adoră perioada sărbătorilor şi spune că abia aşteaptă Paştele, moment în care întreaga ei familie se va reuni. Fraţii ei, plecaţi în străinătate, vor reveni cu această ocazie în România, iar acest lucru o bucură enorm. Chiar şi Patrick, fiul Geaninei, aşteaptă cu nerăbdare slujba de Înviere şi hăinuţele noi pe care mama sa i le va cumpăra, la fel ca în fiecare an.

„Întotdeauna mă bucur când vin sărbătorile, iar Paştele la noi în familie este ceva cu totul şi cu totul special pentru că fraţii mei sunt plecaţi fiecare într-o altă ţară şi când reuşim să ne strângem toţi e absolut minunat. De Paşte sunt înconjurată exact de familia aceea pe care mi-o aduc aminte din copilărie. S-a schimbat doar faptul că acum avem fiecare copii, iubiţi, soţii, ceea ce face ca lucrurile să fie şi mai frumoase. Mama şi bunica m-au învăţat că de Paşte trebuie mereu să te înnoieşti.

La rândul meu l-am învăţat şi eu pe Patrick acelaşi lucru. În fiecare an îi iau fiului meu ceva nou – o cămăşuţă, o pereche de pantaloni – şi el se bucură enorm. Mergem mereu la slujba de Înviere, iar Patrick e foarte apropiat de partea asta a divinităţii. Ştie rugăciuni, e foarte sensibil”, dezvăluie Geanina Ilieş.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 este recunoscută pentru frumuseţea, eleganţa şi trupul ei perfect. Acestea fiind spuse, poate părea greu de crezut că marea ei „plăcere vinovată” este ciocolata, pe care însă încearcă să o consume cât mai rar cu putinţă. Mai mult decât atât, trebuie menţionat faptul că sportul ocupă un rol principal în viaţa Geaninei Ilieş.

„Iubesc ciocolata. Încerc să nu o consum totuşi foarte des. Norocul meu este că am descoperit ciocolata neagră care nu e atât de păcătoasă. Eu am oricum un mare avantaj pentru care îi mulţumesc lui Dumnezeu şi mamei mele care m-a făcut. Nu mă îngraş, nu asimilez atât de mult cu toate că mănânc foarte bine. Micul dejun este sfânt la mine, dar nu mănânc seara după ora 8,00. Oricum, sportul e cel mai important şi sănătos. Fac aerobic în fiecare marţi, alături de o gaşcă de fete la sală. Duminica e zi de Kangoo Jumps. În plus alerg foarte mult şi mai fac sport şi acasă. Dimineaţa alerg pe bandă şi îmi pun diferite clipuri de pe Youtube, exerciţii pe care le fac şi care îmi dau o energie pentru tot restul zilei”, spune ea.

Ca orice femeie, Geanina Ilieş este pasionată de shopping.

„Îmi place să merg la shopping şi cheltui bani pe haine. Sunt de părere că muncim exact pentru a ne satisface astfel de mici plăceri. Asta cu toate că sunt conştientă de faptul că aceste lucruri materiale nu sunt unele care să rămână în timp. Atunci când la sfârşit tragem linie, rămânem cu amintirile, cu sentimentele, nicidecum cu garderoba”, a mărturisit vedeta.

Fiul ei, Patrick, o însoţeşte pe frumoasa lui mămică la cumpărături, iar astfel cei doi se distrează de minune.

„Eram cu Patrick odată la cumpărături, iar el s-a îmbrăcat în magazin şi a zis că aşa vrea să plece mai departe. Nu am putut să mă înţeleg absolut deloc cu el şi nu a fost chip să-l conving să dea jos hăinuţele noi ca să le pot plăti. L-am dus aşa la casa de marcat şi a trebuit să pună aparatul pe el şi să plătesc astfel fiecare produs”, povesteşte Geanina zâmbind.

Cu toate că nu-şi ghidează viaţa după superstiţii, Geanina declară că are câteva principii de la care nu se abate.

„Nu mă întorc niciodată din drum şi niciodată nu adorm ştiind că sunt certată cu cineva drag, indiferent că este iubit, mama sau prieten foarte bun”, spune ea.

În momentele ei de relaxare, Geanina Ilieş preferă să citească, activitate căreia încearcă să-i acorde cât mai mult timp în ultima vreme.

„Ador să citesc, cu toate că am foarte multe prietene care stau foarte mult pe Facebook. Eu am găsit o soluţie în ultima vreme şi am lăsat un administrator să se ocupe de pagina mea de Facebook. Am timp la dispoziţie astfel pentru a face lucrurile care-mi plac. Nici la televizor nu mă mai uit prea des, ci stau şi citesc cât mai mult”, a declarat vedeta Antena 1.

Ea şi micuţul Patrick au o relaţie cu totul şi cu totul specială. Sunt, pe lângă statutul normal de mamă-fiu, foarte buni prieteni!

„Eu şi Patrick suntem prieteni foarte buni. Chiar dacă eu îl văd ca pe fiul meu, iar el mă vede ca pe mămica lui, cei apropiaţi nouă ne văd ca pe doi prieteni. Este foarte ascultător, ne înţelegem de minune şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un copil atât de bun”, încheie ea seria declaraţiilor.

Citit 1797 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2013 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.