Un tecucean şi un gălăţean, în ultima semifinală de la “Românii au talent”

Un tecucean şi un gălăţean, în ultima semifinală de la “Românii au talent”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Balerinul gălăţean Momo Peter Sanno, component al „Uninvented Theatre”, şi tecuceanul Adrian Ilinca, venit special din Italia pentru marele show de la Pro Tv, se vor înfrunta, alături de alţi zece concurenţi la fel de talentaţi, pentru un loc în finala competiţiei “Românii au talent”. Lupta se va da vineri, la Pro Tv, în cadrul celei de-a cincea semifinale a concursului devenit fenomen naţional. În primul rând publicul, prin voturile lui, şi apoi juriul vor decide cine vor fi ultimii trei finalişti care vor intra în bătălia finală pentru cel mai talentat roman şi premiul uriaş, în valoare de 120.000 de euro, pus în joc.

Despre Momo, talentatul balerin, aţi putut citi într-un şirag de articole în ziarul “Viata liberă”. După cum ni l-a descris Petruţa Moisi, mama lui, „este un perfecţionist care nu acceptă compromisurile”. Are 32 de ani, studiază baletul de la 10 ani, a absolvit cursurile Academiei de Balet din Stuttgart, Germania, a avut contracte la Hamburg, la Haga, dar şi în Brazilia şi SUA şi a făcut parte din trupa de balet Edi Stancu de la „Dansez pentru tine”.

Tecuceanul Adrian Ilinca, în vârstă de 19 ani, a venit special pentru acest show din Italia, unde locuieşte de zece ani cu părinţii şi cu fratele său. Dansul-robot al lui Adrian a uimit şi publicul şi juriul, mai ales că l-a cucerit şi pe exigentul Mihai Petre. Visul lui Adrian este să-şi facă un viitor prin dans, în România. Dacă vă doriţi ca măcar unul din cei doi să ajungă în marea finală, nu rămâne decât să urmăriţi emisiunea de la Pro Tv şi să-i votaţi!

Citit 1840 ori Ultima modificare Duminică, 28 Aprilie 2013 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.