Andreea Marin: “Mă simt femeie în adevăratul sens al cuvântului!”

Andreea Marin: “Mă simt femeie în adevăratul sens al cuvântului!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andreea Marin punctează o apariţie surpriză pe coperta noului număr al revistei FHM. Pictorialul este decent, feminin, departe de orice tentă vulgară, astfel că propunerea reprezentanţilor publicaţiei a fost acceptată fără prea multe reţineri. Andreea Marin a explicat care au fost motivele pentru care a decis să pozeze pentru o revistă în care până acum vedetele au apărut în costume de baie sau chiar mai mult, aproape dezbrăcate.

Reporter: Este cu adevărat o surpriză faptul că deţii coperta noului număr FHM. Cum a venit această propunere? Cum s-a ajuns la o asemenea colaborare?

Andreea Marin: Simplu: FHM mi-a propus, iar eu am spus da. Pentru că mă simt femeie în adevăratul sens al cuvântului, într-o perioadă a vieţii mele în care mi-e bine şi sunt împăcată cu plusurile şi minusurile mele, am încredere în mine şi nu am de ce să spun nu unui interviu şi unui pictorial făcute cu profesionalism şi cu bun gust. Am mai apărut în FHM şi am amintiri plăcute din colaborările noastre anterioare.

R: Nu ţi-a fost teamă că vei fi aspru criticată de cei mulţi care nu te-ar fi asociat niciodată cu o astfel de publicaţie?

A.M.: Nu, deloc! Mai cu seamă că eu ştiu ce fac şi ce a ieşit este foarte elegant, discret, un pictorial care înseamnă feminitate, fără nicio umbră de vulgaritate.

R: Cum a decurs şedinţa foto? Ai avut emoţii? Te-ai acomodat greu cu astfel de ipostaze?

A.M.: Emoţii pentru realizarea unor fotografii nu mai am demult. Iar o şedinţă foto cu Marius Bărăgan este întotdeauna o plăcere şi un motiv de distracţie totodată. Suntem pe aceeaşi lungime de undă. Umorul nostru se împleteşte în mod fericit, suntem prieteni vechi şi mă simt ca acasă în studioul lui.

R: Ce înseamnă pentru tine să fii “sexy”, aşa cum sunt catalogate pictorialele din FHM?

A.M.: Nu sexy este atributul pe care mi-l doresc, ci feminitatea în stare pură e cea pe care mi-aş fi dorit să o surprindem în imagini. Dacă am reuşit sau nu, cititorii vor decide.

R: Ai fi acceptat să pozezi în FHM înaintea divorţului? Există o explicaţie pentru faptul că acest pictorial apare acum, după încheierea căsniciei cu Ştefan?

A.M.: Nicio legătură. Am apărut şi înainte, deci nu e o noutate pentru mine. Ipostaza este însă a feminităţii mature şi asta, da, este o noutate!

R: Care este mesajul pe care îl transmiţi prin faptul că ai acceptat să pozezi pentru o revistă destinată publicului masculin?

A.M.: Nu mi-am propus să transmit un mesaj, dar dacă mă gândesc mai bine acum cred că nu e rău să observăm că, în ciuda părerilor preconcepute, împământenite la noi, se poate lesne observa că se poate face un pictorial FHM cu eleganţă, fără nuditate sau exagerări de vreun fel, la fel cum se poate trece şi peste un moment delicat din viaţă cu aceeaşi eleganţă şi discreţie, fără a lăsa în urmă regretabile reacţii şi impresii ce nu mai pot fi reparate în memoria celor dragi sau a publicului care merită respect, inclusiv din acest punct de vedere.

Citit 1436 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2013 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.