Andreea Tonciu: „Mi s-a creat o imagine care de fapt nu are absolut nicio legătură cu mine!”

Andreea Tonciu: „Mi s-a creat o imagine care de fapt nu are absolut nicio legătură cu mine!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şi-a început cariera cunoscută sub numele de „pupaza” şi a luat parte la mai toate prezentările de modă din cluburile bucureştene. A avut vreme de cinci ani o relaţie nabădăioasă cu fotbalistul Nicolae Mitea, iar împăcările şi despărţirile repetate desfăşurate de cele mai multe ori în platourile emisiunilor mondene poate că nu i-au fost tocmai favorabile din punct de vedere al imaginii. Acum însă este vremea unui nou început pentru Andreea Tonciu! Vedeta a fost recent cooptată în echipa emisiunii „Jumătatea mea ştie” de la Kanal D şi spune că de acum îşi doreşte o carieră serioasă în televiziune, dar şi o imagine mai... cuminte...

Rep: Cum ai ajuns să fii implicată în proiectul emisiunii „Jumătatea mea ştie” de la Kanal D? Cum te înţelegi cu Ionuţ Iftimoaie şi Cove, colegii tăi de platou?

A.T.: Totul a plecat de la un telefon pe care l-am primit din partea Kanal D. Am mers acolo, mi s-a prezentat proiectul şi am fost foarte încântată de la bun început, aşa că am acceptat pe loc. Cu Ionuţ Iftimoaie şi Cove mă înţeleg foarte bine, sunt mulţumită şi nu am nimic să reproşez nimănui din această echipă. Totul este absolut minunat şi sunt bucuroasă că am primit această şansă.

Rep: Care a fost cel mai frumos compliment care ţi s-a făcut vreodată şi din partea cui a venit?

A.T.: Complimente mi se fac tot timpul, dar bineînţeles că nu sunt scutită nici de răutăţi. Oamenii din ziua de astăzi sunt şi invidioşi, şi răi, dar pentru mine cel mai frumos sentiment este cel pe care îl am atunci când lumea mă opreşte pe stradă şi îmi spune că sunt mai frumoasă în realitate decât la televizor.

Rep: Eşti o femeie frumoasă care în mod sigur are mulţi curtezani. Care sunt modalităţile prin care un bărbat ar putea să te cucerească? Atunci când cunoşti un bărbat, care sunt lucrurile la care te uiţi prima dată şi care te atrag?

A.T.: Nu mă consider o femeie foarte frumoasă, ci o femeie normală! Nu ştiu exact ce ar trebui să facă un bărbat să mă cucerească. Mie atunci când îmi place cineva, îmi place pur şi simplu, fără alte artificii şi metode de cucerire. În primul rând, să ştiţi că niciodată nu mi-au plăcut bărbaţii foarte frumoşi. Deloc! Trebuie pur şi simplu să aibă acea sclipire care să mă facă să mă îndrăgostesc. Îmi place ca iubitul meu să mă sune de foarte multe ori, să îşi dorească zilnic să mă vadă. Este important să am siguranţă, să ştiu că am tot timpul pe cineva lângă mine.

Rep: Ţi s-a întâmplat vreodată să trăieşti o poveste de iubire interzisă? O relaţie cu care din diferite motive nimeni din jurul tău nu era de acord?

A.T.: Mi s-a întâmplat să trăiesc o poveste de dragoste interzisă, da. Este extrem de greu să iubeşti pe cineva şi să ştii că familia, cei apropiaţi, nu sunt de acord cu respectiva relaţie. Am fost pusă în această situaţie, şi este ceva prin care nu mi-aş mai dori vreodată să trec. Şi ăsta a fost unul dintre motivele despărţirii, cu toate că nu a fost singurul. Au existat şi alte aspecte ale relaţiei care nu funcţionau aşa cum trebuie.

Rep: S-au scris nenumărate lucruri până acum despre tine în presă. Care sunt lucrurile pe care lumea încă nu le ştie despre tine şi ai considera că ar trebui ştiute?

A.T.: S-au scris foarte multe lucruri despre mine în presă, iar mare parte dintre ele neadevărate. Din cauza acestor articole am o imagine nu tocmai bună, iar oamenii nu mă cunosc cum sunt eu în viaţa de zi cu zi. La un moment dat ajung să îmi supăr până şi familia pentru că sunt prezentată ca o persoană care de fapt nu are absolut nicio legătură cu mine!

Rep: Îţi aduci aminte vreun mare neadevăr care s-a scris până acum despre tine în presă şi care te-a afectat foarte tare?

A.T.: Sunt prea multe articole neadevărate care s-au scris despre mine ca să pot alege eu acum doar unul care m-a durut. Până şi modul de abordare a unor subiecte, titlurile pe care presa le foloseşte pentru a vinde şi declaraţiile de cele mai multe ori scoase din context pot fi dureroase pentru mine şi pentru cei ce-mi sunt aproape. Cu toate că m-am obişnuit cu ele, mi-am dat seama, de-a lungul anilor, că te afectează, că îţi murdăresc imaginea. Înainte nu îmi păsa, dar acum am început să simt asta. Poate că m-am maturizat.

Rep: Cum reacţionezi atunci când citeşti un articol neadevărat despre tine?

A.T.: Atunci când eram la început obişnuiam să sun la redacţiile ziarelor în momentul în care se scriau lucruri neadevărate despre mine. Acum nu o mai fac, pentru că am realizat că nu are niciun rost, că singurul rezultat ar fi să îi fac să mă urască şi să scrie articole din ce în ce mai urâte la adresa mea. Mai bine încerc să mă împrietenesc cu presa şi să le arăt cum sunt eu cu adevărat.

Rep: Crezi că pentru a reuşi să ai succes în contextul lumii în care trăim, este nevoie să faci anumite compromisuri? Tu ai trecut prin astfel de experienţe?

A.T.: Nu am făcut niciodată vreun compromis şi sunt foarte mândră de lucrul ăsta!

Rep: Se spune că din fiecare relaţie pe care o avem, învăţăm anumite lucruri. Care sunt lucrurile pe care le-ai învăţat tu din relaţia cu Nicolae Mitea?

A.T.: Din ultima relaţie pe care am avut-o am învăţat să fiu mult mai bună, să nu mă mai enervez din orice şi să iubesc mai mult!

Rep: Care a fost momentul în care ţi-ai dat seama că îţi doreşti să te îndrepţi către o carieră în modelling, televiziune, şi care au fost persoanele care te-au ajutat să faci primii paşi în acest sens?

A.T.: Primii paşi către o carieră în modelling i-am făcut când aveam în jur de 14 ani. Atunci o persoană m-a oprit pe stradă şi m-a întrebat dacă m-ar interesa să merg la o agenţie de modele şi să fac un curs. M-a încântat ideea, aşa că mi-am zis că nu ar strica să încerc. Am făcut acolo o şedinţă foto, iar într-un fel sau altul pozele au ajuns într-un ziar. Apoi, cei de la agenţie mă trimiteau la foarte multe castinguri la televiziuni. Prima oară am lucrat asistentă la Naţional TV. Era o emisiune de muzică populară moderată de Mirela Boureanu. După aceea a urmat emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, rubrica meteo din ziarul Libertatea, iar mai departe lucrurile au mers de la sine.

Rep: Care sunt lucrurile pe care ţi le-ai propus pentru următorii ani, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal?

A.T.: În următorii ani îmi doresc tare mult să avansez în televiziune. Să învăţ cât mai multe lucruri şi, de ce nu, să ajung poate chiar să am o emisiune a mea. Pe plan personal, visez să-mi întemeiez o familie. Deja am 27 de ani şi trebuie să mă aşez la casa mea, să fac şi eu un bebe. Vreau să devin mămică în curând pentru că mama mea este foarte tânăra, are 44 de ani, iar eu mi-am propus să nu trec pragul vârstei de 30 de ani fără a avea un copil.

sursa:agentiadepresamondena.ro

Citit 1699 ori Ultima modificare Vineri, 31 Mai 2013 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.