Andreea Berecleanu a lansat primul site din România despre medicină estetică şi chirurgie plastică

Andreea Berecleanu a lansat primul site din România despre medicină estetică şi chirurgie plastică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19,00 de la Antena 1, schimbă macazul. Vedeta nu renunţă la pupitrul ştirilor, însă şi-a lărgit recent sfera de activitate, lansând primul site din România despre şi pentru tendinţe în estetică şi cult al frumuseţii, care se doreşte a fi o sursă profesionistă de informare.


Andreea Berecleanu a lansat de curând primul portal din România cu informaţii despre medicina estetică. Pasionată de medicină, frumoasa vedetă îşi doreşte să ofere o sursă profesionistă de informare în ceea ce priveşte tehnicile de medicină estetică, de chirurgie plastică şi reparatorie, de dermatologie, nutriţie, estetică dentară, oculoplastie şi multe altele, care să prezinte tot ce este inovativ în acest domeniu.

“Meseria pe care mi-am ales-o, dar şi structura mea mă fac să fiu un om curios. Nu mă refer, desigur, la curtea vecinului, ci la ce e important să aflu ca să evoluez. De aceea îmi place să vorbesc, să întreb, să aflu, dar să şi împărtăşesc, să transmit. Iubesc şi respect multe profesii şi mă simt norocoasă când sunt în preajma unor oameni care le practică. Şi nu oricum, cu talent şi pasiune, cu ştiinţă şi seriozitate. Printre ele este şi medicina.

CITEŞTE ŞI: VEDETA Lora: "Viaţa de artist nu e numai lapte şi miere"

Nu pot să uit clipele trăite alături de îngerul copiilor, chirurgul Alexandru Pesamosca, şi de discuţiile lungi cu acesta în cămăruţa în care trăia la Spitalul Budimex (actualmente Marie Curie). Mi-a povestit cum a salvat mii de vieţi, cum a făcut fericiţi mii de părinţi, cum şi-a construit viaţa simplu, doar pentru a schimba destine. Cum nu are nevoie atunci când se relaxează decât de o carte şi de muzica lui Frank Sinatra. Cam toţi medicii dăruiţi au acelaşi profil. Şi par altfel decât noi, iar noi ne plecăm în faţa generozităţii lor.

 

 

M-am gândit la începutul acestui an, pornind de la o experienţă de viaţă personală, să iniţiez un proiect care să ajute pacientul să-şi găsească informaţia de care are nevoie dintr-o sursă profesionistă, directă, de încredere. Domeniul pe care l-am ales este frumuseţea şi tot ce ţine de medicina estetică, de chirurgie plastică şi reparatorie, de dermatologie, nutriţie, estetică dentară, oculoplastie şi multe altele, care să vă ofere tot ce este inovativ în acest domeniu.

Site-ul se adresează unei categorii largi de public, care are ocazia să fie informat cu ştiinţă şi drag de o echipă tânără şi dedicată. Sunt realizate interviuri cu specialişti din ţară şi străinătate, operaţii în direct sau înregistrate, posibilitatea de a alege medicul potrivit”, povesteşte Andreea.

Pasiunea Andreei pentru acest domeniu i-a fost insuflată de dr. Constantin Stan, cel care este şi partenerul de viaţa al frumoasei vedete de la Antena 1.

CITEŞTE ŞI: VEDETE/ Delia, Andreea Banică şi Sore - FOTOGRAFII CONTROVERSATE pentru a câştiga la Media Music Awards

“Experienţa jurnalistică de peste 20 de ani m-a ajutat în demersul meu, dar şi viaţa trăită alături de un specialist în domeniu, inventator internaţional, omul care m-a lăsat să intru în sala de operaţie şi să văd, să cunosc, să simt direct vibraţia acestei meserii şi să o transmit ca sursă de informaţie mai departe. Motto-ul site-ului este ‘Think young and beautiful’”, a mai adăugat ea.

 

Citit 2747 ori Ultima modificare Duminică, 21 Septembrie 2014 09:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.