Oana Zăvoranu nu va face petrecere la aniversarea de 40 de ani

Oana Zăvoranu nu va face petrecere la aniversarea de 40 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oana Zăvoranu va împlini pe 16 iunie 40 de ani. Greu de crezut, având în vedere că fizic pare să nu îmbătrânească mai deloc. Bruneta nu va organiza, se pare, nicio petrecere fastuoasă cu această ocazie, având în vedere că nu parcurge o perioadă limpede din punct de vedere emoţional, mai ales că pe 16 iunie, în urmă cu doi ani, ea a fost chemată la notar pentru a semna actele de divorţ cu fostul ei soţ, Pepe…

Oana o va avea însă alături de mama ei, Mărioara Zăvoranu încercând să o bucure cu cadouri. „Nu ştiu ce şi-ar dori Oana de ziua ei. Dacă ar fi după mine, i-aş cumpăra bijuterii. Dar, cum ei nu-i plac bijuteriile la fel de mult cum îmi plac mie, am să procedez altfel. Îi voi da bani de buzunar, să-şi cumpere ea ce doreşte. Îi dă mama vreo 2.000 de euro. Să aibă fetiţa mea ce să-şi ia. O fată are mama, nu!?”, a declarat Mărioara Zăvoranu.

Pe parcursul căsniciei cu Pepe, Oana obişnuia să îşi serbeze ziua de naştere prin petreceri fastuoase la care participau şi colegi de-ai lor din showbiz.

Spre exemplu, în 2009, atunci când a împlinit 36 de ani, Oana a petrecut într-un club de lângă lacul Herăstrău alături de peste 100 de invitaţi, printre care s-au numărat multe vedete: Dan Capatos, Cristina Cioran, Dan Diaconescu, Mădălin Ionescu, Ilinca Vandici sau Răzvan Ciobanu.

Atunci a primit multe cadouri, printre care jucării de pluş, preferatele ei, seturi de farfurii, bâte de baseball gonflabile dar şi o centură de castitate din partea designerului Răzvan Ciobanu.

În 2010, Pepe a organizat o petrecere surpriză într-un club din Bucureşti care a fost transmisă parţial în direct la „Un Show Păcătos”. Oana i-a avut alături pe Mircea N. Stoian, Cristina Spătar şi soţul ei, Alin, Sylvia şi Andrei (Alb Negru), Costin Mărculescu şi, bineînţeles, pe Pepe, cel căruia i-a făcut o declaraţie de dragoste în direct. Invitaţii s-au delectat cu caviar, icre de Manciuria, pate de raţă şi somon, iar la desert cu un delicios tot cu fructe de pădure.

În 2011, exact în ziua în care a împlinit 38 de ani, Oana s-a prezentat la notar pentru a semna actele de divorţ şi a fi, oficial, liberă. Momentul în care a semnat hârtiile a fost atât de intens încât l-a comparat cu un orgasm. „Eu merg mai departe pentru că sunt o divă şi o deşteaptă, iar când am semnat actele am simţit aşa ca un fior de parcă aş fi avut un orgasm. Şi eu, şi el ne vom găsi iubirea, poate el şi-a găsit-o deja.

Pepe a fost drăguţ, ne-am pupat, mi-a dat un buchet de flori, ne-am comportat civilizat. Nimeni nu este de neînlocuit, de aici plec în viaţă. Probabil că ne vom mai vedea de acum încolo, că n-om muri aşa repede. La final ne-am urat succes unul altuia”, a povestit Oana.

Două persoane importante din viaţa ei, dar cu care se află în conflict, nu i-au urat „La mulţi ani”. "Semnarea actelor de divorţ nu este cel mai frumos cadou, dar mi se pare normal să se pună punct unei perioade din viaţa mea. Pepe nu m-a sunat să îmi spună "La mulţi ani!" şi nici nu mi-a trimis SMS. Nici mama nu mi-a făcut urări de ziua mea!", declara, în 2011, Oana Zăvoranu.

Citit 2300 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2013 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.