Ministrul Dan Nica, liderul PSD Galaţi, împlineşte astăzi 53 de ani

Ministrul Dan Nica, liderul PSD Galaţi, împlineşte astăzi 53 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, deputatul Dan Nica, împlineşte astăzi 53 de ani. Potrivit surselor noastre, pentru liderul organizaţiei judeţene a PSD Galaţi nu va fi însă decât o altă zi obişnuită de lucru la minister, în care Nica va respecta agenda zilei, dar va răspunde şi telefoanelor şi mesajelor de "La mulţi ani, domnule ministru!". Discret din fire, ministrul nu este adeptul petrecerilor grandioase, şi cu atât mai puţin ale celor din cursul săptămânii. Pentru PSD va urma însă o lună plină de sărbătoare pentru că alţi doi raci îşi vor serba ziua de naştere: Mircea Geoană şi Adrian Năstase.

Citit 1641 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2013 12:26

5 comentarii

 • postat de amanta
  Vineri, 05 Iulie 2013 09:19
  la muti ani!!!
  si mai usor cu furatul , e criza..............sau la voi nu conteaza
  0
  0
  Raportează
 • postat de POLITRUCA
  Miercuri, 03 Iulie 2013 01:10
  LA MULTI ANI! ,, amanta ta MANON CRISTOLOVEANU, DE CARE AI AVUT GRIJA DE LA REVOLUTIE INCOACE, RECOPMPENSANDU-MA CU FUNCTII DE CONDUCERE
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Miercuri, 03 Iulie 2013 00:33
  un NEMERNIC! un PARVENIT! in mana cu criminalii detinatori de sclavi de la tzoparloaia! MERITA TRAS PE SFOARA DE MANA CU EL si nea mafiotul DE FIER VECHI de la Halta de Zgura dobre! CRIMINALILOR!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tatal si Mama lui Pintea
  Marți, 02 Iulie 2013 12:59
  ... ref. "Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, deputatul Dan Nica, împlineşte astăzi 53 de ani"


  la multi ani domnule dan nica, multa sanatate dv, familiei dv si nu in ultimul rand, copiilor, sotiei si parintilor dv si socrilor dv, copiilor rudelor dv, prietenilor si copiilor prietenilor dv, sotiile acestora, parintii, cuscri si amantele prietenilor dv etc ... nu, in ultimul rand, la multi ani partidului si echipei pesede din galati ca ne-ati scapat de Boc !
  0
  0
  Raportează
 • postat de unul tepuit
  Marți, 02 Iulie 2013 12:22
  logic ca sarbatoreste prin munca atat timp cat sunt atatia bani de sifonat-la el orice zi e sarbatoare, numa sa conduca un minister!Atentie totusi la Pintea, are un herpes si posibil sa-i infecteze hemoroidul....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.