Frumuseţe la malul mării: O tecuceancă reprezintă Spania la Miss Diaspora

Frumuseţe la malul mării: O tecuceancă reprezintă Spania la Miss Diaspora
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tecuceanca Geanina Bobocea, în vârstă de doar 17 ani, se va lupta cu alte 15 frumuseţi, alese de comunităţile româneşti din 11 ţări, pentru titlul de Miss Diaspora 2013. Potrivit organizatorilor, Miss Diaspora este un concurs de frumuseţe şi spiritualitate romanească, adresat tinerelor de origine română de peste hotare. Ediţia a XIII-a a competiţiei se desfăşoară sub deviza ”România, dragostea mea” şi va fi prezentată de Lavinia Şandru, directoarea artistică a acestui eveniment.

Potrivit datelor postate de organizatori, Geanina Bobocea s-a născut la Tecuci, dar locuieşte de nouă ani în Spania, împreună cu familia sa. În clipul de prezentare, vizibil emoţionată, Geanina mărturiseşte că are o fire sensibilă şi ambiţioasă şi că este foarte sinceră. Chit că are ochii verzi! Îşi doreşte să devină fotomodel profesionist şi, aşa cum vă puteţi convinge din fotografia de prezentate, are părul blond-şaten şi dimensiuni de invidiat: 85-63-78 centimetri, la o înălţime de 1,68 m şi 49 de kilograme.

Geanina nu este singura care concurează sub steagul Spaniei, dar credem noi este cea mai tânără şi mai frumoasă. „Dacă consideraţi că merit votul dumneavoastră, să mă votaţi din toată inima”, este mesajul pe care îl transmite Geanina Bobocea. Şi o puteţi susţine pentru Premiul de popularitate intrând pe pagina de Facebook Miss Diaspora Callatis 2013 şi dând like şi share fotografiei ei.

Gala finală a competiţiei va avea loc sâmbătă, 24 august şi va putea fi urmarită pe TVR2, de la ora 21,10.

Citit 2005 ori Ultima modificare Marți, 20 August 2013 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.