Frumoasă şi talentată: Alexandra Lupoae – gălăţeanca admirată la „Music for Kids”

Frumoasă şi talentată: Alexandra Lupoae – gălăţeanca admirată la „Music for Kids”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alexandra Lupoae, elevă  la secţia Canto-muzică uşoară, în cadrul Şcolii de Artă a  a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, la clasa  profesoarei Adina Lazăr, a reprezentat cu succes oraşul nostru la Festivalul Internaţional „Music for Kids”,  desfăşurat la Iaşi, luna aceasta. 

Alexandra a fost remarcată şi admirată de participanţii din cele nouă ţări – printre care SUA, Italia, Norvegia, Germania, Malta, Bulgaria, Republica Moldova - la parada costumelor populare din deschiderea oficială a evenimentului, cu un costum tradiţional lucrat manual în comuna Cavadineşti, fiind sprijinită în acest sens de colegii ei de la secţia de folclor din cadrul Centrului Cultural.

Alexandra Lupoae s-a întors la Galaţi cu o merituoasă menţiune, dar şi cu un premiu special din partea juriului, pentru prezenţa scenică deosebită, în cadrul festivalului fiind acordate doar două astfel de premii: gălăţencei şi reprezentantei Italiei.

O felicităm pe Alexandra pentru reuşita de la Iaşi, dar şi pentru faptul că ştie să preţuiască tradiţiile româneşti autentice!

Citit 2298 ori Ultima modificare Marți, 20 August 2013 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.