Andreea Mantea luptă pentru titlul de „burlăciţă”

Andreea Mantea luptă pentru titlul de „burlăciţă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi s-a speculat în presă că Andreea Mantea ar urma să fie următoarea „Burlăciţă” a României, iată că există şanse să asistăm la o schimbare de „planuri”. Andreea se află în negocieri cu Antena 1, dar pentru acelaşi post se mai luptă şi vedete precum Roxana Ionescu sau Roxana Vancea.

La trei ani de la difuzarea primului show de televiziune „Burlăciţa” în România, a cărui protagonistă a fost Bianca Drăguşanu, Antena 1 pregăteşte intens cel de-al doilea sezon, iar o mulţime de vedete feminine „se luptă” pentru a obţine rolul principal, cel al femeii fatale pentru inima căreia se luptă mai mulţi bărbaţi.

Cu toate că presa autohtonă a dat deja drept sigură informaţia conform căreia Andreea Mantea ar fi fost deja aleasă pentru a fi cea de-a doua „Burlaciţă” a României, această informaţie nu a fost confirmată de vedetă.

„Într-adevăr, sunt în negocieri cu Antena 1, însă nu am semnat încă un contract. Urmăresc genul ăsta de show-uri, cred în acest format, altfel n-aş fi ajuns până aici. Mi-aş dori mult să se concretizeze, dar, din câte ştiu eu, sunt mai multe domnişoare în cărţi”, mărturiseşte Andreea.

Frumoasa Roxana Ionescu se află şi ea într-un stadiu avansat al negocierilor.

„M-am văzut cu producătorii de câteva ori, dar nu s-a stabilit încă nimic. O să vă anunţ eu, dacă va fi cazul”, spune ea.

Renumit pentru lumea spectaculoasă prezentată şi pentru locaţiile extravagante în care se filmează, lupta pentru titlul de „Burlaciţă” e una foarte serioasă.

Printre persoanele care s-au mai aflat în negocieri cu Antena 1 s-au numărat şi Roxana Vancea, dar şi Anda Adam, aceasta din urmă declinând propunerea în momentul în care a decis să înceapă o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalistul Cătălin Ţîră.

Citit 1913 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2014 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.