Am uimit publicul şi juriul/ Gălăţenii fac spectacol la „Românii au talent”
Foto: Foto: Pro Tv

Am uimit publicul şi juriul/ Gălăţenii fac spectacol la „Românii au talent”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poate că nu suntem pe harta marilor proiecte de investiţii private, publice sau din bani europeni, poate ne simţim izolaţi şi uitaţi de autorităţi, dar ne putem consola măcar cu gândul că suntem pe harta „Românii au talent”. Şi asta pentru că Pro Tv a ales Galaţiul şi Casa de Cultură a Sindicatelor, în detrimentul Constanţei, pentru a filma preselecţiile celui de-al patrulea sezon al emisiunii „Românii au Talent”. Mai mult, showul a debutat în forţă, vineri seara, la Pro Tv, chiar de pe Dunăre, unde, dintr-o şalupă, prezentatorii emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, au anunţat că îşi caută fraţii întru talent la Galaţi. Nu e de mirare că Galaţiul a fost inclus pe harta preselecţiilor celebrului show devenit fenomen naţional! De la primul sezon şi până acum, zece gălăţeni şi tecuceni au făcut furori, cucerind publicul şi juriul.

În primul sezon al emisiunii „Românii au Talent”, Medea - Mădălina Felea, o gălăţeancă stabilită în Italia, a ajuns în marea finală a concursului, cu spectaculoasele sale numere de acrobaţie la bară. Şi tot în finală au ajuns samuraii Akikai din Tecuci, cu demonstraţii de arte mariale pe muzică.

În cel de-al doilea sezon, au fost la un pas de finală dr. Constanţa Cobzariu, supranumită Susan Boyle de Tecuci datorită vocii de aur, exploziva trupă de dans „Keep The Vibe Alive” din Galaţi şi tecuceanul Florin Limbovici, care a ţinut publicul cu sufletul la gură cu un număr de echilibru, acrobaţie şi adrenalină pe o chingă - slacklining.

Şi tot la un pas de marea finală au fost, anul trecut, balerinul Momo, alături de colegii săi din Uninvented Theatre & Zero Gravity Dance cu tulburătoarele lor poeme coregrafice, dar şi „roboţelul” tecucean Adrian Ilinca. În preselecţii, au ridicat publicul în picioare cu două momente muzicale de excepţie componenţii trupei YJB, adică Alexandra Penciu, Vincenţiu Mantu şi Leonard Croitoru, elevi la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" din Galaţi şi tecuceanca Diana Borcea. Iar la capitolul momente penibile, gălăţeanul Alexandru Mircea a reuşit să facă o sală întreagă să hohotească de râs cu mişcările lui de dans-robot şi rock and roll.

   

Citit 2287 ori Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2014 11:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.