Antonia cântă pentru fanii gălăţeni

Antonia cântă pentru fanii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Frumoasa cântăreaţă Antonia va reveni în Divino Glam Club, sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 23,00. Intrarea este 20 de lei.

Fanii frumoasei artiste vor putea să asculte celebrele piese „Jameia”, „Pleacă”, “Morena” sau „Marabou".

Antonia s-a născut în luna aprilie 1989 în Bucureşti, iar la vârsta de cinci ani s-a mutat împreună cu părinţii ei în SUA. Antonia Iacobescu şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa în Utah şi Las Vegas, unde a terminat liceul şi a făcut primii paşi în modelling. A participat la sute de şedinţe foto pentru cataloage şi a ajuns să colaboreze cu agenţii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Cu toate acestea, Antonia a rămas cu un gust amar în urma experienţei de model, din cauza rivalităţilor dintre manechine.

Antonia cântă de la vârsta de 10 ani şi a făcut şcoală de muzică în SUA. După anii petrecuţi în SUA, Antonia s-a întors cu familia în România. Aici, ea l-a întâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând şi aşa a luat naştere şi primul hit "Roses on Fire", care a beneficiat şi de un videoclip regizat şi filmat de Tom Boxer.

Citit 1127 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2014 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.