Elwira şi Mihai Petre - dansul poate face minuni

Elwira şi Mihai Petre - dansul poate face minuni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbăta aceasta, Pro TV va difuza un altfel de “Dansez pentru tine”! Emisiunea se va numi “Minunea Dansului”, va fi prezentată de Elwira şi Mihai Petre, iar o mulţime de vedete vor dansa, alături de copiii lor, în scop caritabil. Printre acestea se numără Vica Blochina, Jean de la Craiova, Giani Kiriţă şi Mihaela Rădulescu. Organizatorii vor să arate că dansul poate face minuni.

În Sâmbăta Mare, începând cu ora 20,30, la Pro TV se întâmplă “Minunea dansului”, un show special prezentat de Elwira şi Mihai Petre, un show ce demonstrează că dansul poate face minuni.

Vedetele împreună cu copiii lor vin pe ringul de la Pro TV, în cel mai emoţionant şi mai spectaculos show al primăverii, pentru a ajuta şi pentru a da un exemplu: bunătatea se învaţă din copilărie, iar puterea exemplului creşte oameni mari.

Patru perechi formate din vedetă, copilul acesteia şi coregraf vor concura cu câte două momente speciale: un musical şi un dans folcloric, în încercarea de a cuceri publicul. Perechea câştigătoarea va fi desemnată prin vot de către telespectatori, iar marele premiu va face sărbătorile mai frumoase unor copii pentru care Paştele nu a însemnat niciodată miros de cozonac şi cadouri de la Iepuraş.

Pe scena show-ului de la Pro TV va fi o adevărată desfăşurare de forţe, pentru că fiecare dintre cele patru echipe va spune povestea musicalului alături de baletul condus de Edi Stancu şi va dansa pe ritmuri folclorice româneşti împreună cu un ansamblu profesionist.

Echipele care vor dansa pentru a înfăptui “Minunea dansului” păşesc pentru prima oară în această formulă pe ringul de dans. Vica Blochina va dansa împreună cu fiul ei, Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kiriţă a invitat-o la dans pe fiica lui, Roxana. În această competiţie vine pentru prima oară în calitate de concurent şi Mihaela Rădulescu, ce va dansa alături de Bogdan Boantă. Repetiţiile au început deja şi fiecare echipă petrece ore în şir în sala de dans, pentru ca momentul său să iasă perfect. Eforturile depuse au un scop nobil, iar premiile câştigate vor ajunge la patru familii foarte sărace.

Citit 1773 ori Ultima modificare Vineri, 18 Aprilie 2014 10:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.