Silvia Ioniţă: Cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit mamă

Silvia Ioniţă: Cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit mamă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reporter: Ţi-ai început cariera în radio, iar apoi ai descoperit televiziunea, la care de altfel ai şi rămas. Dacă mâine, însă, ţi s-ar propune să te întorci în radio, ai face-o?

Silvia Ioniţă: Să ştii că mi s-au făcut propuneri de a lucra şi în radio şi… le-am refuzat!

Rep: Prezinţi un jurnal de ştiri la Kanal D. Te-ai vedea renunţând la pupitrul ştirilor pentru a modera o emisiune de divertisment?

B.I.: Nu m-am gândit nicio clipă să renunţ la pupitrul ştirilor, pentru nicio altă propunere. Poate doar să fac în paralel şi altceva, însă, îmi place mult ceea ce fac. Nu îmi doresc să renunţ la meseria pe care o am şi să mă dedic unei emisiuni de divertisment.

Rep: Eşti mămica unei fetiţe de doi anişori. Cum ţi s-a schimbat viaţa de când ai adus-o pe lume pe micuţa Ana Sofia?

B.I.: De când a apărut ea, mi s-a “umplut” viaţa. De atunci am cu totul şi cu totul alt program şi alte priorităţi. Tot universul meu se învârte în jurul fetiţei mele.

Rep: Care au fost până acum cele mai dificile sarcini din viaţa de mamă?

B.I.: Poate alte mame reuşesc, dar eu nu pot să fac un astfel de top. Mai ales că este primul şi singurul meu copil, orice mică problemă apărută, orice răceală banală, orice vânătaie reprezintă probleme grave pentru mine. Posibil să exagerez, dar ce mama n-o face? Altfel spus, viaţa de mamă este un cumul de sarcini care mai de care mai dificile….dar şi de bucurii pe măsură.

Rep: Care sunt cele mai importante principii de viaţă pe care doreşti să i le transmiţi fetiţei tale?

B.I.: Îmi doresc să se respecte pe ea însăşi şi pe cei din jur, să fie cultivată şi înţeleaptă. Şi mai sper ca, dacă are vreun talent ieşit din comun, să şi-l cultive până la performanţă.

Rep: Munca în televiziune este una destul de solicitantă, care ocupă mult timp. Cum se împacă asta cu viaţa de familie?

B.I.: Perfect! Am găsit întotdeauna echilibrul între profesie şi viaţa de familie.

Rep: Îţi mai doreşti copii?

B.I.: Sigur că da!

Rep: Dietele reprezintă unul dintre cele mai dezbătute subiecte de către femei în ultima vreme. Care sunt secretele tale pentru a te menţine în formă?

B.I.: Depinde despre ce forme vorbim (râde)! Nu am secrete, eventual mănânc mai puţin seara, după anumite ore, sau deloc. În rest, nu îmi place să îmi impun astfel de restricţii alimentare, pentru că, de multe ori, dăunează.

Rep: Ce părere ai despre operaţiile estetice? Ai apela vreodată la un astfel de „artificiu”?

B.I.: Mă număr printre putinele persoane care apar la televizor şi care nu au apelat la aceste servicii, în niciun fel. Nu spun că este bine şi nici nu înseamnă că am o părere proastă despre acestea. Dacă cineva simte nevoia să îşi facă operaţie estetică, nu are decât să o facă. Şi eu dacă, la un moment dat, voi considera că este cazul să fac o intervenţie de ordin estetic, o voi face.

Rep: Pe lângă televiziune şi creşterea Anei Sofia, care sunt pasiunile tale? Ce-ţi place să faci pentru a te relaxa?

B.I.: Îmi place să ascult muzică, să citesc, să văd filme, să mă întâlnesc cu prietenii, să ies în plimbări lungi, cu familia, dacă se poate, în afara Bucureştiului…

Rep: Dacă de mâine ai fi nevoită să o iei de la capăt din punct de vedere profesional, către ce te-ai îndrepta?

B.I.: Către America (râde)! Am răspuns cu o glumă ca să nu spun direct că întrebarea e prea gravă… Eu fac ceea ce îmi place şi tot asta aş alege.

Rep: Ce planuri ai pentru această vară? Se întrevede vreo vacanţă în familie? Şi dacă da, către ce destinaţie ţi-ar plăcea să vă îndreptaţi?

B.I.: Sigur că vreau să îmi iau o vacanţă! Dacă se poate chiar două, nu m-ar deranja (râde). Destinaţia va fi în ţară sau cât mai aproape de ţară, pentru că fetiţa noastră este încă mică şi n-am “curajul” să merg cu ea în destinaţii exotice, deocamdată.

(sursa: agentiadepresamondena.ro)

Citit 1839 ori Ultima modificare Vineri, 30 Mai 2014 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.