Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fotbalul este un motiv de dispute în multe cupluri, dar sunt bărbaţii dispuşi să renunţe la viaţa sexuală pentru a se uita la meciurile de la Cupa Mondială? Toate femeile se aşteaptă să primească mai puţin atenţie din partea iubiţilor sau soţilor odată cu începerea Cupei Mondiale, dar ar trebui să aibă motive serioase de îngrijorare. Fotbalul poate afecta viaţa sexuală, după cum reiese dintr-un sondaj pe 2.000 de bărbaţi, realizat de Durex în Marea Britanie şi citat de cotidianul britanic Daily Mail. Doi din cinci bărbaţi au recunoscut că sunt dispuşi să refuze sexul pentru a se uita la meciurile de fotbal. Iar dacă ajung în intimitate cu partenera, 42 la sută dintre bărbaţi au mărturisit că încearcă să se achite cât mai repede de ”îndatoririle” conjugale.

”Mă doare spatele”, scuza folosită cel mai des

Mulţi dintre bărbaţi spun că ar avea curajul să îşi refuze partenerele sub pretextul că se uită la fotbal, dar unii dintre ei ar prefera să inventeze scuze ca să scape de sex. Aviz femeilor: ”Mă doare spatele”, ”Sunt foarte obosit”, ”Mă doare capul” şi ”Am lucrat până târziu” sunt scuzele preferate de majoritatea bărbaţilor. Mai sunt şi bărbaţi dispuşi să facă un compromis: nu şi-ar refuza partenera, dar condiţia ar fi ca televizorul să rămână pornit în timp ce fac sex, ca să mai poată arunca un ochi la meci. Mai mult de un sfert dintre bărbaţii intervievaţi (27 la sută) au recunoscut că le fuge gândul la fotbal când sunt în intimidate cu iubita ori soţia.
”Există un stereotip cu privire la femeile care folosesc diverse scuze pentru a se eschiva de la sex, dar se pare că atunci când încep meciurile de fotbal la televizor, se produse o răsturnare de situaţie. Entuziasmul microbiştilor atinge un nivel foarte ridicat, iar fotbalul devine pentru unii la fel de important, dacă nu chiar mai important decât partenera. Dar trebuie să se asigure că, după ce au trecut cele 90 de minute de fotbal, vor acorda întreaga atenţie partenerelor de viaţă. Altfel, pot exista… penalizări!”, atrage atenţia un reprezentant Durex.
Rezultatele unui sondaj realizat în Croaţia sunt chiar mai alarmant pentru femei: nu mai puţin de 9 din 10 bărbaţi ar prefera să vizioneze Campionatul Mondial de Fotbal decât să facă sex cu soţiile lor. O treime au spus că deţin două televizoare, pentru a evita disputele conjugale legate de preferinţele soţilor pentru diferite programe TV.

Citit 887 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iunie 2014 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.