Trei seri de jazz, la Casa de Cultură a Studenţilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De vineri seară, pentru trei zile consecutiv, Casa de Cultură a Studenţilor găzduieşte Festivalul de Jazz „Zile şi nopţi”. La Galaţi se vor afla unele dintre cele mai grele nume din jazz din România. Gălăţenii ar trebui să se bucure cu atât mai mult cu cât organizatorii evenimentului îşi propun să continue festivalul, devreme ce au anunţat că se află la prima ediţie.

Program

Vineri, 8 mai, la Galaţi se vor afla Maria Răducanu Trio şi Garbis Dedeian Quartet, sâmbătă vor urca pe scenă Marius Popp Quintet şi Pedro Negrescu Trio, iar ultima seară aparţine lui Mircea Tiberian, Johnny Răducanu şi bandului lor.

Atmosfera va fi întreţinută de Florian Lungu şi Mike Godoroja, în calitate de prezentatori, de altfel nelipsiţi de la evenimentele de acest gen din ţară. Concertele încep, zilnic, de la ora 19,00.

Expoziţie de pictură inclusă în festival

Pe toată perioada derulării festivalului, gălăţenii sunt invitaţi să se oprească la Casa de Cultură a Studenţilor, la o expoziţie de pictură. Lucrările expuse sunt realizate de o elevă de clasa a VII-a, născută la Bârlad.

Berta Maria Moldoveanu învaţă la Liceul de Artă şi Muzică „Nicolae Tonitza” şi s-a remarcat deja prin lucrările sale, după cum afirmă oameni din domeniu. Pe lângă expoziţii de grup în ţară şi străinătate, tânăra are în palmares numeroase expoziţii personale, dar şi premii la manifestări culturale.

Citit 870 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.