Ce ne pregătesc CLUBURILE şi PUB-urile din Galaţi în acest weekend

Ce ne pregătesc CLUBURILE şi PUB-urile din Galaţi în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Petrecere în stil „ruleta rusească”

Clubul „Divino” vă invită vineri seară, începând cu ora 23,00, la „Russian Roulette”, un concept nou de petrecere. Patru DJ vor fi în acelaşi timp pe scenă, iar deasupra fiecăruia va fi un spot de lumină (moving head). Pe principiul „ruletei ruseşti”, spoturile se vor aprinde aleatoriu deasupra fiecărui DJ, rămânând aprins doar unul, în dreptul celui care mixează. Fetele au intrarea gratuită, în timp ce băieţii plătesc 20 de lei.

 Florin Chiriac şi DJ Seva

Tot vineri seară, în Cheers Pub, de la ora 20,30, va fi jam session cu Florin Chiriac, zis Hippie. "Bircu amestecă în Cajon ca şi cum nimic nu s-a întâmplat şi voi ne ajutaţi, ca întotdeauna, să ne mânjim din nou cu jam pe urechi, până se crapă de linişte!”, scriu organizatorii în invitaţia de pe Facebook.

Sâmbătă, în Summer Time Pub, de la ora 22,00, sunteţi aşteptaţi să petreceţi o seară cu muzică bună, mixată de Dj Seva.

 Petrecere Turbo

Sâmbătă, 19 iulie, Clubul Infinity vă invită să regăsiţi gustul copilăriei în cadrul unei petreceri plină de turbo-shoturi, turbo-cocktailuri pentru primele 50 de fete şi multe gume Turbo, cu o aromă de neuitat. Fetele pot intra gratis, iar băieţii plătesc 10 lei la intrare.

CITEŞTE ŞI: Campania VL „Eu vara nu dorm”/ Cât COSTĂ vacanţa la EFORIE

 

 

 

Citit 1358 ori Ultima modificare Joi, 17 Iulie 2014 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.