VEDETA Alina Puşcaş face decoraţiuni interioare handmade

VEDETA Alina Puşcaş face decoraţiuni interioare handmade
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Model, actriţă şi vedetă de televiziune, Alina Puşcaş, frumoasa prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva!”, şi-a descoperit, de ceva vreme, o pasiune nou-nouţă. Vedeta Antenei 1 s-a apucat, în urmă cu o lună, de un curs online, cu ajutorul căruia învaţă să facă tot felul de decoraţiuni interioare handmade.

Alina Puşcaş, frumoasa prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva!”, face tot posibilul să-şi umple timpul liber cu tot felul de activităţi. Aşa se face că vedeta s-a înscris, deja de o lună, la un curs handmade, în cadrul căruia învaţă să realizeze obiecte de decoraţiuni interioare şi diferite accesorii.

Alina urmează acest curs, ce se desfăşoară pe parcursul a opt luni şi la finalul căruia, în urma unui examen, va primi o diplomă.

"În urmă cu o lună, eram în căutări febrile de decoraţiuni interioare pentru apartament. Am intrat în multe magazine de profil şi am văzut că produsele erau destul de scumpe. La o privire mai în detaliu, am realizat că şi eu aş putea face aşa ceva, cu mânuţa mea, acasă. Aşa am ajuns să mă apuc de cursuri de handmade. Le urmez în varianta online, prin corespondenţă, urmând ca examenul final să-l susţin în faţa profesorilor, la sediul central", spune Alina.

Deşi deocamdată foloseşte acest hobby doar în scop personal, pe viitor este posibil ca vedeta să-şi deschidă chiar şi o afacere în acest domeniu.

"Voi şti să creez tot felul de obiecte, de la bijuterii, genţi şi accesorii până la pernuţe, tablouri şi mobilier mic. Cine ştie, poate chiar voi ajunge să comercializez, la rândul meu, ceva”, adaugă ea.

Alina Puşcaş s-a născut la Sibiu, în noiembrie 1983, dar de la vârsta de trei ani a locuit la Târgu Mureş. A studiat la Colegiul Naţional "Unirea" din oraş, la profilul Limbi străine. După liceu, a urmat cursurile Facultăţii de Turism, din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Este model al agenţiei MRA Models. A lucrat în industria hotelieră, în hoteluri ca Novotel şi Concordia.

Este renumită ca fotomodel şi s-a făcut remarcată prin rolul din telenovela "Narcisa Sălbatica", prin care a dovedit că are multe talente de etalat. Alina fost aleasă pentru acest rol după ce intrase în finala castingului, împreună cu Ilinca Vandici. A apărut în câteva reclame şi a jucat şi în câteva piese de teatru în perioada în care era elevă, iar acum a revenit pe scenă. În 2012 a prezentat emisiunea TopChef. Din acelaşi an, a devenit şi prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva”.

Citit 1504 ori Ultima modificare Vineri, 08 August 2014 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.