Criss şi Vlad (ONE) - Povestea lor de dragoste, în propriile cuvinte!

Criss şi Vlad (ONE) - Povestea lor de dragoste, în propriile cuvinte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reporter: Cum a luat naştere trupa ONE şi ce vă doriţi de la acest proiect muzical?

ONE: Trupa ONE a luat naştere din iubirea noastră, atât cea pe care o purtăm unul pentru celălalt, cât şi cea pentru muzică. Ne-am dorit să cântăm mai multe balade de dragoste împreună, iar primul album ONE, “Aprinde un vis” a fost prima noastră reuşită în cariera solo. Îi mulţumim încă odată lui John Puzzle, prietenul nostru de patru ani şi băieţilor de la Play&Win cu care am colaborat în realizarea piesei “Till the end of time”.

Rep: Cum v-aţi dat seama că nutriţi sentimente unul faţă de celălalt şi cine a făcut primul pas?

ONE: Primul pas a fost făcut atunci când am aflat că avem de jucat împreună în serial o poveste de dragoste. De acolo au mai fost nişte paşi mărunţi până să ne dăm seama că ţinem unul la celălalt şi că ne dorim să fim împreună. Aşa s-a născut iubirea noastră, care creşte şi se autoinventează în fiecare an, lună, zi, noapte.

Rep: Atunci când se întâmplă să aveţi neînţelegeri, cine este primul care cedează?

ONE: Când avem neînţelegeri fiecare încearcă cât mai repede să cedeze, deci probabil la noi o discuţie în contradictoriu se remediază în maxim două minute de la începerea discursului.

Rep: Într-o lume în care mai toată lumea se desparte şi există tentaţii la tot pasul, voi păreţi mai îndrăgostiţi ca niciodată! Cum reuşiţi să menţineţi viu focul iubirii?

ONE: Încredere, sinceritate, înţelegere şi bineînţeles iubire. Faptul că ţinem focul aprins. Ne facem surprize, evităm monotonia. Nu e greu deloc când sentimentele sunt adevărate şi îţi doreşti să ţină toată viaţa. Voi ştiţi că noi continuăm să ne serbăm ziua? Acum doi ani şi jumătate, pe 18 martie, am ieşit la prima întâlnire. De atunci serbăm măcar cu o floare şi o mică surpriză fiecare zi de 18, în fiecare lună, iar pe 18 martie sigur surprizele sunt mari, emoţionante, memorabile.

Rep: Când aţi avut ultima ceartă şi de la ce a pornit?

ONE: Sunt atât de nesemnificative încât nici nu le ţinem minte.

Rep: Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-aţi învăţat unul de la celălalt?

ONE: Am învăţat amândoi să ne respectăm, să avem încredere unul în celălalt.

Rep: S-a scris în presă la un moment dat ceva despre o posibilă logodnă. V-aţi gândit deja la acest pas?

Criss: Am primit un inel, şi o cerere în căsătorie, mai în glumă, mai în serios. Nu, nu suntem logodiţi. Când va veni momentul, vă spunem.

Rep: Care a fost cel mai romantic moment pe care l-aţi trăit împreună?

Criss: Au fost atât de multe încât ne e foarte greu să facem un top. Ne-am “legat pe viaţă” cu un lăcăţel pe binecunoscutul pod de pe Sena, la Paris, în capitala iubirii. Am fost “răpită” de la şcoală şi am petrecut un weekend într-o căsuţă din copac şi multe altele. Ne facem mereu surprize romantice unul altuia.

Rep: Având în vedere că nimeni nu este perfect şi oricine are defecte…Criss, care sunt defectele lui Vlad? Dar ale lui Criss… Vlad?

ONE: Putem răspunde amândoi la această întrebare. Criss e/Sunt zăpăcită, neatentă şi uşor împrăştiată. Vlad e/Sunt pesimist, negativist. Învăţăm împreună să ne corectăm aceste defecte.

Rep: Şi pentru că tot vorbeam ceva mai devreme despre tentaţii, cum aţi reacţiona dacă aţi afla că celălalt a călcat strâmb? Aţi ierta infidelitatea?

ONE: Nici nu ne gândim la asta, pentru că ne iubim şi facem în aşa fel încât nici unul dintre noi să nu simtă nevoia de “altceva/altcineva”.

Rep: Criss, ştiu că toamna asta îţi vei sărbători majoratul! Cum ai vrea să arate ziua în care vei împlini 18 ani şi ce cadou(ri) îţi doreşti să primeşti?

Criss: Vor fi două sărbători în sâmbetele dinaintea şi de după ziua mea. Una cu “gaşca” şi una cu familiile unite. Una în care voi dansa mult cu iubitul şi cu toţi prietenii mei şi o masă cu cei pe care muzica tare şi gălăgia îi oboseşte. Ce ştiu sigur că îmi doresc de ziua mea este ca toţi cei dragi să fie lângă mine, îmi doresc multă iubire şi bucurie. Astea sunt cele mai de preţ cadouri. Un cadou de preţ este că mama vine din Italia de la muncă special pentru asta, că familia mea de la Vorona va fi aici lângă mine, ca Bubu vine de la Boston să fie cu mine… Momentele astea sunt cele mai importante, nu cadourile materiale. Şi da, îmi doresc multe flori, cu care Vlad m-a învăţat de la începutul poveştii noastre de iubire.

Rep: Vlad, ce ne poţi spune despre cursurile de regie şi producţie pe care le urmezi în cadrul TV & Film Academy by Ruxandra Ion?

Vlad: Cred că acolo mi-am descoperit adevărata vocaţie. Anul acesta am scris, regizat, produs două scurtmetraje. Am învăţat de la cei mai buni. Ruxandra Ion, Alex Fotea, Iulia Rugină, Alma Sârbu, Ducu Ion şi nu în cele din urmă Radu Grigore. Îmi place foarte tare ce fac acolo. Să faci film e absolut extraordinar. Am învăţat multe şi nu mă opresc aici, voi continua şi din toamnă, dacă trec examenul de absolvire a cursului de vară. În primăvară am fost şef de promoţie. Filmul este una dintre marile mele pasiuni.

Rep: Apropo de pasiuni, ce vă place să faceţi în timpul vostru liber?

ONE: Nu avem prea mult, dar când este îl folosim la maximum. Mergem la sală, înotăm, vedem filme şi seriale, ne facem surprize…Şi ne sprijinim în tot ce facem. Criss m-a ajutat când am făcut cele două scurtmetraje. A făcut parte din echipă, a făcut o mulţime de lucruri şi job-uri. Vlad mă ajută deja să mă pregătesc pentru şcoala de şoferi. Învăţ şi sper în toamnă să fiu în trafic proaspăt posesoare a permisului de conducere!

Rep: La ce să ne aşteptăm în toamna asta din partea trupei ONE?

ONE: Vom lansa o altă piesă compusa de Călin Goia de la Voltaj, vom avea concerte singuri, în diverse combinaţii cu colegii şi prietenii noştri din LaLa Band, sau cu Lala Band.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2164 ori Ultima modificare Joi, 14 August 2014 23:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.