Cu un clip original, trupa gălăţeană ILLQueens a dat lovitura pe plan naţional

Cu un clip original, trupa gălăţeană ILLQueens a dat lovitura pe plan naţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu o săptămână, membrii trupei de dans ILLQueens, de la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, au lansat, pe internet, un videoclip, de două minute, pentru melodia „Poză de album”, cântată de cunoscuţii Mellina şi Vescan, ce se aude pe toate canalele muzicale.

Până acum, gălăţenii au strâns peste 10.600 de vizualizări, însă, cea mai mare surpriză au avut-o în momentul în care au văzut că videoclipul lor a fost apreciat pe site-urile de socializare de însuşi protagoniştii clipului original, Mellina şi Vescan. Mai mult decât atât, acesta a fost preluat şi de televiziunile şi radiourile naţionale muzicale, cum ar fi Zu Tv şi Kiss Fm. „Ideea clipului a fost a mea, iar coregrafia am făcut-o împreună cu fetele. Am realizat clipul, pentru că ne place piesa foarte mult, mesajul ei. Am filmat cinci zile, câte trei, patru ore pe zi, cu Gabi Moman. Ne doream, ce-i drept, să facem o figură frumoasă la nivel naţional, dar n-am crezut vreodată că vom fi promovaţi de artiştii în cauză”, ne-a spus Costel Roşu, coregraful trupei. 

ILLQueens Crew activează din iunie 2011, iar în prezent, trupa este formată din şapte fete, Andrada Popovici, Denisa Harabagiu, Alexandra Solomon, Andrada Oană, Alexandra Rotaru,  Andreea Mocanu şi Bianca Dănescu, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani. Ultimul premiu important al trupei a fost locul întâi câştigat la concursul "Tărâmul copilăriei" Botoşani 2014, la categoria juniori şi la categoria mixt, plus premiul special al juriului.

CITEŞTE ŞI: Comedie PREMIATĂ INTERNAŢIONAL la Festivalul de Teatru Independent "Butterfly effect"

Citit 2441 ori Ultima modificare Luni, 29 Septembrie 2014 20:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.