Cu un clip original, trupa gălăţeană ILLQueens a dat lovitura pe plan naţional

Cu un clip original, trupa gălăţeană ILLQueens a dat lovitura pe plan naţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu o săptămână, membrii trupei de dans ILLQueens, de la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, au lansat, pe internet, un videoclip, de două minute, pentru melodia „Poză de album”, cântată de cunoscuţii Mellina şi Vescan, ce se aude pe toate canalele muzicale.

Până acum, gălăţenii au strâns peste 10.600 de vizualizări, însă, cea mai mare surpriză au avut-o în momentul în care au văzut că videoclipul lor a fost apreciat pe site-urile de socializare de însuşi protagoniştii clipului original, Mellina şi Vescan. Mai mult decât atât, acesta a fost preluat şi de televiziunile şi radiourile naţionale muzicale, cum ar fi Zu Tv şi Kiss Fm. „Ideea clipului a fost a mea, iar coregrafia am făcut-o împreună cu fetele. Am realizat clipul, pentru că ne place piesa foarte mult, mesajul ei. Am filmat cinci zile, câte trei, patru ore pe zi, cu Gabi Moman. Ne doream, ce-i drept, să facem o figură frumoasă la nivel naţional, dar n-am crezut vreodată că vom fi promovaţi de artiştii în cauză”, ne-a spus Costel Roşu, coregraful trupei. 

ILLQueens Crew activează din iunie 2011, iar în prezent, trupa este formată din şapte fete, Andrada Popovici, Denisa Harabagiu, Alexandra Solomon, Andrada Oană, Alexandra Rotaru,  Andreea Mocanu şi Bianca Dănescu, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani. Ultimul premiu important al trupei a fost locul întâi câştigat la concursul "Tărâmul copilăriei" Botoşani 2014, la categoria juniori şi la categoria mixt, plus premiul special al juriului.

CITEŞTE ŞI: Comedie PREMIATĂ INTERNAŢIONAL la Festivalul de Teatru Independent "Butterfly effect"

Citit 2307 ori Ultima modificare Luni, 29 Septembrie 2014 20:46

3 comentarii

 • postat de Irina
  Marți, 30 Septembrie 2014 11:52
  79.130.43.***
  Un clip minunqt, fekicitari coregrafului si tuturor celir ce au participat la realizarea lui.
  3
  7
  Raportează
 • postat de vecinu de la doi
  Marți, 30 Septembrie 2014 10:58
  5.13.163.***
  sincronizare zero, mai multe gesturi decat pasi, se joaca f prost, iar filmarea...aici nu ma pricep, dar lasa de dorit...ma asteptam la ceva mai exploziv...si cornel rosu cine e? un pleb filistin
  8
  7
  Raportează
 • postat de Cam scurt clipul cu dansul, dar este cu siguranță o reușită...Bravo, să mai dansați pe melodii cu mesaj, vă prinde.
  Marți, 30 Septembrie 2014 08:28
  80.97.242.***
  Am citit, frumos, formidabil, dar.....unde-i clipul? Am intrat pe You Tube și am tastat ,,poză de album ill queens'' și am văzut clipul cu dansatorii gălățeni, în sfârșit. Da, v-a ieșit dansul pe fondul melodiei cu mesaj, mesaj foarte bine transpus prin dans, mișcare a dansatorilor ce urmărea transpunea melodiei pas cu pas. Melodia este de 4 minute aproximativ și dansul puțin peste două minute la care se adaugă genericul de final.......nu se putea mai lung? Cam scurt și am rămas cu buza umflată. În final, excelent, frumos, o reușită, bravo.
  4
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.