Iulian Damaschin - gălăţeanul desemnat CEL MAI BUN MODEL DIN LUME (FOTO)

Iulian Damaschin - gălăţeanul desemnat CEL MAI BUN MODEL DIN LUME (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iulian Damaschin, un gălăţean în vârstă de 28 de ani, originar din oraşul Târgu Bujor, a participat, luna trecută, la concursul de frumuseţe „International best male and female model world”, desfăşurat în Spania. Timp de aproape două săptămâni, tânărul a participat la mai multe acţiuni desfăşurate în cadrul competiţiei: a participat la Fashion Week „Costa Blanca”, a defilat în mai multe centre comerciale, pe plaja Albir din Benidorm, dar şi în spaţiul rezervat României, unde a promovat cele mai importante tradiţii şi cele mai cunoscut mâncăruri româneşti.

A cucerit juriul imediat

„În seara de gală, am participat la trei probe: prezentarea costumului naţional, defilare în lenjerie intimă şi în costum de seară, elegant. Am avut ceva emoţii, dar mereu am fost încrezător în mine”, ne-a spus Iulian. După deliberarea juriului, din cei 15 adversari din diferite ţări din America Latină şi Europa, gălăţeanul a fost desemnat cel mai bun model din lume, primul premiu internaţional din cariera sa. „A fost o experienţă extraordinară pentru mine, am cunoscut oameni din diferite zone ale lumii. Ne-am împrietenit, am avut diverse activităţi de cunoaştere, de socializare, am participat la ore de catwalk”, povesteşte modelul.

Citeşte şi: O gălăţeancă, printre CEI MAI BUNI PICTORI ai lumii

După succesul avut în Spania, un membru al juriului i-a propus tânărului din Galaţi să reprezinte România şi la concursul „Men Universal Model 2015”, ce va avea loc în luna iunie 2015, la Punta Cana (Republica Dominicană). Iulian Damaschin a acceptat pe loc şi, spune el, este încrezător că şi acolo va câştiga marele premiu.

Din Târgu Bujor, pe marile scene internaţionale

Iulian Damaschin a plecat din oraşul natal la vârsta de 15 ani, când a venit în Galaţi, la liceu. După aceea, a urmat facultatea la Bucureşti, acolo unde a şi rămas. După ce a lucrat în contabilitate, în domeniul auto şi ca fotograf pe vase de croazieră, povesteşte că nu era mulţumit de ceea ce face. Aşa că, la îndemnul mai multor persoane aproapiate, a început să fie model. De doi ani încoace, Iulian a avut colaborări cu mari designeri din România, inclusiv cu Cătălin Botezatu. Până la concursul din vara viitoare, tânărul spune că va pleca în Milano, acolo unde o mare agenţie de modele i-a oferit un contract atractiv.

 

Citit 4506 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.