BEREA TARTINABILĂ, produsul unei colaborări ingenioase (FOTO)

BEREA TARTINABILĂ, produsul unei colaborări ingenioase (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru cei care şi-ar dori dar se simt prea vinovaţi să înceapă ziua cu bere, există acum o soluţie - berea întinsă pe pâine. Italienii sunt cunoscuţi pentru inventarea cremei de ciocolată Nuttela, dar acum în meniul pentru micul dejun introduc ceva mai tare: crema de bere, potrivit digi24.ro. Birra Spalmabile, în traducere „berea tartinabilă”, e produsul unei colaborări ingenioase între un fabricant de ciocolată şi o berărie.

Rezultatul celor de la Alta Quota e o pastă dulce cu aromă puternică de hamei, cu foarte multă bere şi zero ciocolată. Poate că nu e produsul pe care consumatorii şi l-au dorit dintotdeauna, dar e unic şi mulţi îl încearcă măcar din curiozitate.

Dacă Nutella vine într-o singură variantă, clienţii Birra Spalmabile au de ales între două creme de bere: una blondă şi una brună.

Greta Blond Ale se face cu bere Greta, e mai dulce, mai fructată, iar producătorii recomandă să fie consumată alături de brânzeturi învechite.

Omid Dark Ale e pastă de bere brună, cu o aromă ceva mai intensă şi 40 la sută conţinut de bere. Deşi produsul nu are nicio urmă de alcool, poate fi folosit pentru a face orice cu gust de bere. Creatorii recomandă folosirea cremei în produsele de cofetărie, la prăjituri sau chiar torturi, dar şi în reţetele de îngheţată şi foietaje. Poate că ideea unor gogoşi cu gust de bere le repugnă unora, însă berea tartinabilă se bucură de un succes peste aşteptări.

 

Citit 1017 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Noiembrie 2014 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.