Cum si unde ne petrecem TIMPUL LIBER, în acest weekend, în Galaţi

Cum si unde ne petrecem TIMPUL LIBER, în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Paris Cafe, seară de folk

Aşa cum ne-au obişnuit, cei de la Paris Cafe organizează, săptămânal, seri de folk. Astăzi, 21 noiembrie, de la ora 20,30, gălăţenii sunt invitaţi să petreacă o seară liniştită şi plăcută alături de George Constantin. Muzica live, de calitate, se va îmbina perfect cu o băutură caldă, dacă tot a venit frigul.

În Club Planet, petrecere cu patru DJ

Vineri, 21 noiembrie, de la ora 22,00, începe o petrecere de zile mari în Club Planet. La platane vor fi prezenţi DJ Seva, DJ Phat Groove, DJ Kethal şi DJ Dodo. Gălăţenii care vor să vină la party-ul „Origins” trebuie să se încarce cu mult chef de dans, pentru că distracţia va dura până în zorii zilei.

În Summer Time Pub, distracţie cu burlaci şi stand-up comedy

Distracţie non-stop timp de trei zile în Summer Time Pub. Astăzi, 21 noiembrie, de la ora 23,00, se va bea multă vodcă, pentru că se desfăşoară petrecerea „Russian Night”. Muzica va fi asigurată de DJ Lee Smith. Sâmbătă, 22 noiembrie, toate fetele singure din Galaţi sunt invitate la o megapetrecere cu cinci băieţi frumoşi, care au participat în sezonul al doilea la emisiunea „Burlăciţa”. De la ora 23,00, cei cinci burlaci care au încercat să o cucerească pe Andreea Mantea - Marius, Gabriel, Sorin, Alexandru şi Valentin - se vor distra alături de gălăţeni şi vor dansa pe ritmurile muzicii mixate de DJ Seva. Duminică, de la ora 21,00  gălăţenii sunt invitaţi la o seară plină de glume. Cei trei comedianţi - Alex Mocanu, Gabriel Gherghe şi Cătălin Dum - vin la Galaţi cu tolba plină de poante noi, în cadrul unui festivalul de stand-up comedy început la Oradea. Biletul la spectacol costă 20 de lei, dacă este achiziţionat înainte de ziua spectacolului, şi costă 25 de lei, duminică.

În Divino, party cu poliţişti şi poliţiste

Sâmbătă, 22 noiembrie, în clubul Divino se vor încălca toate legile distracţiei. De la ora 23,00, se dă startul nebuniei, odată cu începerea petrecerii „Let’s Be Cops”, ale cărei gazde vor fi DJ Lerim şi MC Ony Gee. Organizatorii îi vor „pedepsi” aspru pe cei mai agitaţi petrecăreţi, cu multe „sancţiuni” de la bar. Până la ora 1,00, fetele vor avea intrarea gratuită, iar băieţii trebuie să plătească 20 de lei.

În Union Jack, amintiri din copilărie, cu "Be my doll"

Este vineri, aşa că în Union Jack începe cel mai fierbinte weekend. Cum, în fiecare săptămână, reprezentanţii clubului organizează petreceri tematice, astăzi, 21 noiembrie, îi provoacă pe gălăţeni să-şi aducă aminte de copilărie, însă într-un mod aparte. Îi invită la cea mai hot party - „Be My Doll” şi le sugerează să vină îmbrăcaţi cât mai adecvat temei. Dress cod pentru fete - doll style, iar pentru băieţi - bretele. De muzică şi atmosferă incendiară se vor ocupa DJ Gabriell şi MC Criss, rezidenţi Union Jack. Intrarea este liberă. Sâmbătă, 22 noiembrie, DJ Gabriell şi MC Criss vor crea energie, odată cu începerea serii „Energise Saturday”. Intrarea este, de asemenea, liberă.

În Ambasador, eleii de la CNMK organizează Balul Bobocilor

Se anunţă distracţie mare mâine, 22 noiembrie, de la ora 21,00, în Ambasador. De ce? Pentru că începe Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu”. La concurs vor participa şapte perechi, care vor fi nevoite să treacă prin mai multe probe pentru a câştiga titlurile de Miss şi Mister. Invitaţii speciali ai serii vor fi membrii trupei Subcarpaţi, care combină elemente din muzica electronică şi hip hop cu influenţe din folclorul românesc. Până acum, aproximativ 300 de elevi ai colegiului şi-au cumpărat invitaţii (costă 30 de lei), însă la petrecere pot participa şi tineri din alte licee. Singura condiţie este să aibă până în 19 ani.

La începutul săptămânii viitoare, profesorul de joacă vine la Galaţi

Leon Magdan, profesorul de joacă, cunoscut după ce a participat la emisiunea „Românii au talent”, vine la Galaţi cu show-ul „Ocolul Pământului în 80 de umbre”, plin de năzdrăvănii pentru copii şi părinţi. Spectacolele vor avea loc luni, 24 noiembrie, şi marţi, 25 noiembrie, de la ora 18,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Profesorul de joacă vă invită să petreceţi clipe minunate, în care cei mici se vor simţi ca-n poveşti, iar cei mari îşi vor reaminti cât de bine este să fii copil. Spectacolul include: poveşti, experimente distractive de ştiinţă, jocuri interactive, ghicitori, trucuri de iluzionism şi momente de teatru de umbre. Preţul unui bilet este 16 lei.

Citeşte şi: UNDE NE PETRECEM TIMPUL LIBER/ Sfârşit de săptămână PLIN la Festivalul "Leonard"

Citit 1044 ori Ultima modificare Vineri, 21 Noiembrie 2014 06:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.